S 13 GODINA MLAĐIM SPOJILA JU JE VRAČARA: Pričaju da je glumac zaslužio mlađu i lepšu, a on je voli kao da je OMAĐIJAN

Slavni glumac Hju Džekmen upoznao je 13 godina stariju suprugu zahvaljujući vidovnjakinji koja je predvidela ceo slučaj.

Vip priča
Autor:
S 13 GODINA MLAĐIM SPOJILA JU JE VRAČARA: Pričaju da je glumac zaslužio mlađu i lepšu, a on je voli kao da je OMAĐIJAN
Kako je slavni glumac upoznao 13 godina stariju suprugu, Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što se slavni glumac Hju Džekmen pojavio na premijeri svog novog filma "The Son", u Parizu, u pratnji 13 godina starije supruge Debore Li Fernes ponovo su se pokrenule glasine o njihovom braku.

Hju Džekmen (54) i Debora (67), zaljubljeno su pozirali na crvenom tepihu, dok su razmenjivali nežne poglede pune ljubavi što je na neki način demantovalo glasine da je glumac gej i da je njegov brak farsa.

Hju Džekmen i Debora
Hju Džekmen i Deborafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Zaljubite se u nekoga i rešite svoju vezu, to je super! Odjednom smo dobili decu. Način na koji sam ja odgojen, način na koji je ona odgajana. Naše su se prošlosti nekako spojile', rekao je glumac za The Radio Times.

Uprkos velikoj razlici u godinama i prognozama da njihova ljubav neće dugo potrajati, čini se da je njihov odnos sve čvršći, a prošle godine proslavili su čak 26 godina braka.

Hju Džekmen i Debora
Hju Džekmen i Deborafoto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sam način na koji su se njih dvoje spojili bio je sudbonosan, a Debora je u podcastu ''Not an Overnight Success'' otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebala vratiti u Australiju. Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u jednoj seriji.

"Puno bih putovala između Australije i Holivudu. Bilo mi je dosta Holivudu i videla sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš se vratiti u Australiju'", rekla je Debora.

Hju Džekmen i Debora
Hju Džekmen i Deborafoto: Profimedia

"I tako sam se vratila i doslovce se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hju je bio moj kolega.'"

Otkrila je da se među njima odmah javila hemija. - "Nisam ga poznavala, ali imali smo neverovatnu povezanost... A ostalo je sve istorija."

Nakon godinu dana, u aprili 1996. godine par se venčao, a svoju biološku decu nikad nisu imali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs