vrlo skladni

SVE SU ČEŠĆE GLASINE KAKO JE GLUMAC ZASLUŽIO MLAĐU I LEPŠU ŽENU OD NJE: Dok se on sredio, ona kao da se rugala modi

Slavni glumac Hju Džekmen stigao je u Veneciju sa suprugom Deborom. Par je bio vidno raspoložen, dok su njihove odevne kombinacije bile veoma zanimljive.

Moda
14:44h Autor:
SVE SU ČEŠĆE GLASINE KAKO JE GLUMAC ZASLUŽIO MLAĐU I LEPŠU ŽENU OD NJE: Dok se on sredio, ona kao da se rugala modi
Hju Džekmen stigao u Veneciju sa suprugom Deborom, Foto: Profimedia

Slavni glumac Hju Džekmen stigao je u Veneciju povodom 79. filmskog festivala, u pratnji 13 godina starije supruge Debore Li Fernes.

Tom prilikom paparaci su uspeli da zabeleže nekoliko zanimljivih fotografija. Par je bio vidno raspoložen i nasmejan, a pored njihovog dobrog raspoloženja može se primetiti i Deobrin neobičan stajling.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

Ona je bila u opuštenoj, kežual varijanti. Nosila je crnu majicu i crne pamučne bermude, dok su duge, bele čarape na pruge bile ubedljivo najupečatljivije.

Zanimljivo je da Debora često nosi kombinacije u crnoj nboji, te je prava retkost videti je u nekoj drugoj boji.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

S druge strne, Hju je pokazao svoje zgodno telo, te se odlučio za uži model tamno sivih farmerki koje su se odlično uklapale uz belu majicu, koja je takođe bila pripijena uz njegovo telo. Celu kombinaciju začinio je popularnim kariranim sakoom sivih nijansi.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

U ovim kombinacijama, par je izgledao veoma opušteno i skladno, a svojim raspoloženjem i držanjem za ruke pokazli su da uživaju u ljubavi.

Podsetićemo da je Debora od Hjua starija 13 godina, zbog čega se par često suočavao sa negativim komentarima i osudom javnosti.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

Uprkos razlici u godinama, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova, a ove godine proslavili su 26 godina braka.

Nakon duge borbe da veštačkom oplodnjom dobiju decu, par je na kraju usvojio sina i ćerku.

Hju je jednom prilikom otkrio da je tajna njihovog uspešnog braka to što uvek nađu vremena jedno za drugo.

Sve češće se komentariše kako je njihova razlika u godinama sve očiglednija, međutim par se ne obazire na negativne komentare.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs