kako vam se dopada?

KEJT BLANŠET ZABLISTALA U U VENECIJI: Plavi komplet je san snova, a potpisuje ga naša dizajnerka

Glumica Kejt Blanšet je još jednom pokazala da je prava stilska majstorica i da su njeni modni eksperimenti uvek dobro dočekani od strane modnih kritičara.

Moda
13:36h Autor:
KEJT BLANŠET ZABLISTALA U U VENECIJI: Plavi komplet je san snova, a potpisuje ga naša dizajnerka
Kejt Blanšet, Foto: Profimedia

Na pres konferenciji filma “Tar” održanoj u sklopu Venecijanskog filmskog festivala, najveću pažnju privukla je glumačka diva Kejt Blanšet. Njen modni eksperiment u vidu neobičnog plavog kompleta sa upadljivom kragnom i širokim nogavicama nosi potpis srpske dizajenerkeRoksande Ilinčić i pravo je osveženje u moru već viđenih elegantnih haljina.

Kejt je plavu kombinaciju uparila sa belim salonkama, zalizanim repom i diskretnom šminkom koja je istakla njenu prirodnu lepotu.

Kejt Blanšet u filmu “Tar” igra svetski poznatu dirigentkinju. “Tar” je napisao i režirao Tod Fild i to je njegov prvi film u poslednjih 16 godina, a poslednji je bio Mala deca iz 2006. sa Kejt Vinslet u glavnoj ulozi.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Slavna Oskarovka u filmu igra Lidiju Tar, prvu ženu koja je predvodila veliki nemački orkestar samo nekoliko dana deli od snimanja simfonije koja će biti remek-delo. Paralelno, film prikazuje i njen odnos sa usvojenom ćerkom Petrom i pretvara se u alegoriju o uspehu, ali i prolasku vremena.

Čuvena australijska glumica, koja je do sada osvojila dva Oskara, već u prvim sekundama trejlera za ovo ostvarenje jasno pokazuje zašto važi za jednu od najboljih glumica današnjice i opravdava velika očekivanja holivudske Akademije, a mnogi svetski mediji već navode da je moguće da će joj ovaj film doneti treću zlatnu statuu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs