festival u veneciji

MARIJA JE BEZ BLAMA POKAZALA GOLE GRUDI NA VENECIJANSKOM FESTIVALU: Ona i Hilari Klinton su zgrozile sve svojim izgledom

Posebnu pažnju je izazvala manekenka, koja je došla skoro naga!

Moda
14:34h Autor:
MARIJA JE BEZ BLAMA POKAZALA GOLE GRUDI NA VENECIJANSKOM FESTIVALU: Ona i Hilari Klinton su zgrozile sve svojim izgledom
Marija je na crvenom tepihu u Veneciji pokazala gole grudi i zgrozila sve, Foto: Profimedia/editorial images

Jedan od najpopularnijih i najstarijih filmskih festivala na svetu sinoć je svečano otvoren u Veneciji i trajaće do 10. septembra. A za glavnu nagradu Zlatnog lava ove godine se bori 23 ostvarenja.

Kao i svaki put, poznate svetske zvezde na sebi jedinstven način trude se da zablistaju u odevnim kombinacijama koje će privući pažnju javnosti. Kako bi ostavile što jači utisak, poznate dame oblače smele kombinacije koje mame uzdahe.

Festival u Veneciji
foto: Profimedia/Ilustracija

Međutim, da je manje nekad više, dokazala je brazilska manekenka Alesandra Ambrozio. Ona je privukla je pažnju u lepršavoj dugačkoj roze haljini kada je stigla na premijeru filma "Bela Buka".

Manekenka se pobrinula da pokaže svoje duge i izvajane noge, a to je uspela dubokim šlicem, koji je uneo dozu seksepila u ceo stajling. Ono što je mnoge oduševili su detalji, odnosno plašt koji je vezala oko vrata, a u čijoj je osnovi velika roze ruža.

Alesandra Ambrozio
foto: Profimedia/editorial images

Među poznatima, istakla se i mnogima omiljena glumica Džulijen Mur, koja je oduševila svojim stajlingom.

Glumica je nosila crnu haljinu, koja je ispod imala nešto nalik bodiju, a preko providni til. Ogrnula se plaštom raskošnim kao i haljina, ukrašenim šljokičavim detaljima u raznim bojama. Ovu efektnu kombinaciju potpisuje modna kuća "Valentino".

Džulijen Mur
foto: Profimedia/editorial images

Ove godine posebno se izdvaja jedna lepotica koja se potpuno razgolitila. U pitanju je Marijakarla Boskono, italijanska manekenka i glumica.

Ona je šokirala mnoge u toaleti brenda Jean Paul Gaultier budući da je model od tila sasvim providan, pa su joj skorz videle grudi. I dok su i gosti i fotografi netremice gledali u nju, ona je samouvereno pozirala u ovom komadu visoke mode.

Marija manekenka
foto: Profimedia/editorial images, befunky.com

I nekadašnja američka državna sekretarka Hilari Klinton stigla je na sever Italije.

Njen stil oblačenja godinama je bio isti, a retko smo imali priliku da je vidimo u opuštenim izdanjima. Ipak, u proteklih nekoliko godina stvari su se promenile, a Hilari je odlučila da drastično promeni i način odevanja.

Nekada, Hilari je bila jedna od najbolje obučenih žena na američkoj političkoj sceni, a dobro se pamte njeni savršeni kompleti, pantalone, sakoi i slične odevne kombinacije.

Hilari Klinton
foto: Profimedia/editorial images

Na crvenom tepihu pojavila se u veoma širokoj plavoj haljini koja je pomalo ličila na spavaćicu. Neobičan vrećasti kroj haljine činio je da Hilari izgleda krupnije nego što jeste, a ravne cipele doprinele su tome da izgleda i niže.

Brazilska manekenka Isabeli Fontana je, takođe, neko ko se istakao svojim jednostavnim, a prelepim stajlingom. Naime, Isabeli je obukla mini belu haljinu, a dugačak beli plašt izgledao je moćno na ovoj manekenki.

Obula je bele štikle koje je vezala visoko iznad zglobova, a srebrni detalj na plaštu zamenio je sav potreban nakit.

Izabela Fontana
foto: Profimedia/editorial images

U galeriji možete pogledati fotografije poznatih dama koje su očarale publiku svojim modnim odabirima.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs