dOMINIRALA

BRIŽIT MAKRON POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA MINIMALIZMA: Pojavila se u najobičnijoj odevnoj kombinaciji i SVIMA UKRALA ŠOU

Na prvi pogled jasno je da Brižit Makron u sebi ima francuske krvi.

Moda
10:37h Autor:
BRIŽIT MAKRON POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA MINIMALIZMA: Pojavila se u najobičnijoj odevnoj kombinaciji i SVIMA UKRALA ŠOU
Brižit Makro kraljica modnog stila, Foto: Profimedia

Stil Brižit Makron je bez sumnje pariski. Krasi je specifična nonšalantnost i nemarna elegancija u izgledu kojima su sklone samo Francuskinje. Blejzeri, uske pantalone i uske farmerke, kao i preveliki šalovi sastavni su deo njene ležarne kombinacije.

Ona preferira neutralnu paletu boja u svom ormaru i tek ponekad koketira sa živim, iskričavim nijansama, a sinoć je na Filmskom festivalu u Angulemu to bio slučaj.

Brižit Makron
foto: Profimedia/editorial images

Proslavljena 69-godišnjakinja na festivalu se pojavila u uskim farmerkama isprane, crne boje, a reč je o njenom omiljenom modelu džinsa, i običnoj, pamučnoj bluzi, a autfit je na viši nivo digao fantastičan sako oversized kroja i u upečatljivoj crvenoj boji.

Kada je u pratnji svoga muža predsednika Emanuela Makrona, odlučuje se za haljine A kroja, često usklađuje komplete (suknja i sako), sa odgovarajućim kaputom.

Bridžit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Dok se njen suprug ne plaši smelih kombinacija. Makrona često možemo videti u jaknama i kaputima u vojnom stilu, sa izrazitim metalnim dugmadima i manžetnama.

Gospođa Makron je često fotografisana ispred predsedničke kuće - Jelisejske palate. A otkako je Emanuel Makron postao francuski ministar ekonomije 2010. godine, Brižit je posebno verna jednom brendu - Luis Vitonu.

1 / 6 Foto: Profimedia/editorial images

- Zadovoljstvo mi je da radim sa njom, mnogo razgovaramo i jako je prijatna. Svo njeno javno pojavljivanje je jako bitno i od velikog značaja. Mora sve da bude na svom mestu i da se uklopi, postoje kodovi boja koje treba ispoštovati. Ona zaista voli modu i ume sve da iznese - istakao je Nikolas Geskijer, kreativni direktor Luis Vitona.

Gospođa Makron je tipičan predstavnik francuskog šika, a svoj stil bazirala je na jednostavnim, klasičnim komadima, a baš je ta svedenost ono što je uvek izdvaja iz mase.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs