SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU: Top komadima i elegenacijom bacila Pariz na kolena - sve odiše GLAMUROM

Seka je poslednjih godina promenila stil i tako postala jedna od najbolje obučenih pevačica u Srbiji, ali i regionu.

Moda
Autor:
SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU: Top komadima i elegenacijom bacila Pariz na kolena - sve odiše GLAMUROM
Seka Aleksić održala modnu lekciju u Parizu, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Seka Aleksić jedna je od najpopularnijih na domaćoj javnoj sceni, ali i regionu. Seka je inspiracija mnogim damama, a tokom prethodnih godina mogli smo sa vidimo kako se menjao njen stil.

Modna revolucija koju je Seka pokazala novim editorijalom na Instagramu pod nazivom "Seka u Parizu", ostavila je bez daha sve njene pratioce, ali i modne znalce.

Seka je iznela fenomenalne komade svetskih i regionalnih dizajnera, a u celu priči prste je umešao stilista Stanislav Zakić.

Prvi odabir bila je crna kožna haljina Rika Ovensa, od čijeg dekoltea bukvalno zastaje dah. Seka je uz nju ponela i trenutno jedan od najpopularnijih aksesoara, a u pitanju su dugačke kožne rukavice.

Za drugi look Seka je odabrala mantil i haljinu sa džins i kožnim detaljima, a ceo stajling upotpunila je crnim kožnim čizmama preko kolena. Cela kombinacija u potpunosti je po poslednjim modnim trendovima.

Treća kombinacija je u pravom duhu Pariza, sa nezaobilaznom beretkom. Seka je pozirala ispred Luvra u belom kaputu i crvenim pantalonama od lateksa. Skupocena torbica YSL dala je celom izgledu notu pariškog glamura.

Možemo samo da zaključimo da Seka nikada bolje nije izgledala, a ceo editorijal je zaslužio čistu desetku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs