SVI SU SE OKRETALI ZA PENELOPE KRUZ NA ULICAMA PARIZA: Haljinom je savršeno istakla figuru a jedan detalj je posebno ŠIK

Španska glumica Penelopa Kruz je u utorak, tokom Nedelje mode u Parizu, po ko zna koji put je pokazala zašto nosi epitet stilske ikone.

Moda
15:59h Autor:
SVI SU SE OKRETALI ZA PENELOPE KRUZ NA ULICAMA PARIZA: Haljinom je savršeno istakla figuru a jedan detalj je posebno ŠIK
Glumica Penelopa Kruz, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudska zvezda Penelopa Kruz (48) je dobila epitet prave šik ikone kada se pojavila na Šanelovoj reviji ženske garderobe jesen/zima, u utorak tokom Nedelje mode u Parizu.

Penelope Kruz
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, svi su okretali glave za zanosnom brinetom koja se pojavila u radijantno plavoj mini perjanoj haljini, dok je njen prelepi struk došao do izražaja. Njene noge su još gracioznije izgledale u crnim štiklama koje su išle u paru sa njenom elegantnom torbicom u istoj boji. Neutralna šminka savršeno se uklapala u njen stajling i istakla njenu prirodnu lepotu.

Penelope Kruz na Nedelji mode u Parizu
Penelope Kruz na Nedelji mode u Parizu foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, španska glumica je poznata po tome da je i ranije na crvenom tepihu oduzimala dah zahvaljujući svojim čuvenim haljinama. Pa se tako, na primer, 2003. godine na jednoj filmskoj premijeri u Kanu, pojavila u gracioznoj crnoj haljini sa spuštenim bretelama, tako da se danima nakon toga pričalo o njenoj čuvenom stajlingu.

1 / 4 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs