osvojio je sitnicama

AFLEK JE OBORIO DŽEJ LO S NOGU PRSTENOM OD 1.000 $ : Poruku koju je ugravirao vešto je krila zbog MAGIČNOG RAZLOGA

Ben Aflek je ugravirao posebnu poruku na verenički prsten Džej Lo, koja je vremenom dobila smisao.

Ljubav
13:30h Autor:
AFLEK JE OBORIO DŽEJ LO S NOGU PRSTENOM OD 1.000 $ : Poruku koju je ugravirao vešto je krila zbog MAGIČNOG RAZLOGA
Džej Lo i Ben Aflek, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez nedavno je u jednom intervjuu promovisala svoj novi album koji predstavlja nastavako onog koji je pre mnogo godina posvetila svom sadašnjem suprugu Benu Afleku.

U trenucima razmišljanja o svom braku sa Aflekom, Dženifer je je otkrila da je glumac ugravirao 'Not Going Anywhere' (Ne idem nigde) na njen verenički prsten.

"Nije li smešno kako svemir funkcioniše?", pitala je Džej Lo. Takođe je istakla da je njena ljubav prema Afleku danas dosta jasnija. "Sada sve znamo i nema pitanja", objasnila je.

Aflek i Dženifer obnovili su svoju ljubav 2021. godine i krunisali je brakom. Na verennički prsten, Aflek je ugravirao "Ne idem nigde", te a taj način pokazao da će njihova emotivna veza ovog puta zauvek trajati. Ben je takođe prilikom svakog njihovog dopisivanja koristio tu frazu. Mnogi su mislili da je Džej Lo brzo prebolela Afleka, međutim uvek je bio u njenom srcu.

Inače, prsten koji je pevačica dobila od glumca od velike je vrednosti.

"Burma Dženifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara", prokomentarisala je predsednica "Platinum Guild International USA" Dženi Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi hellomagazine.com.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Dženifer Lopez i Ben Aflekfoto: Profimedia

"Bilo je to najbolnije slomljeno srce u mom životu i iskreno sam mislila da ću umreti. Poslalo me u vrtlog idućih 18 godina gde jednostavno nisam mogla shvatiti šta i zašto se sve dogodilo. Ali sada, 20 godina kasnije, tu je srećan kraj.", rekla je ona.

Uprkos brojnim spekulacijama da Aflek skupo plaća greške iz prošlosti, kao i da ga pevačica maltretira njih dvoje iz dana u dan pokazuju da je njihova ljubav sve jača.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs