VARAO ŽENU GDE JE STIGAO, A U NEVERSTVU GA ODALA BIZARNA STVAR: Sad uživa pored 18 godina mlađe koja mu je rodila 3 DECE

Malo je reći da je ljubavni život Robina Tikija interesantan! I dok je mislio da se za njegove prevare nikad neže saznati, odalo ga je - ogledalo.

Ljubav
09:37h Autor:
VARAO ŽENU GDE JE STIGAO, A U NEVERSTVU GA ODALA BIZARNA STVAR: Sad uživa pored 18 godina mlađe koja mu je rodila 3 DECE
Ljubavni život Robina Tikija, Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavni Američki pevač Robin Tiki (46) i njegova 18 godina mlađa verenica April Geri zajedno su bili u kupovini na Brodveju u Njujorku, međutim, nisu im smetali pogledi znatiželjnih prolaznika, već su na svakom korakom razmenjivali nežnosti. Naime, takvo ponašanje im nije strano, te su pre nekoliko mesecni podigli buru u javnosti neprimerenim ponašanjem na odmoru u Meksiku.

Tada morski stajling Robinove devojke malo toga je prepustio mašti, a njeno mišićavo telo je došlo do izražaja. Zbog gotovo vulgarnih prizora, par je naišao na osude javnosti, iako važe za jedan od naskladnijih na javnoj sceni.

Robin Tiki
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon skandaloznog razvoda, Robin je uplovio u mirnu luku i uživa u zajedničkom životu sa April već čitavu deceniju, a čini se da ne nameravaju uskoro da stanu na ludi kamen.

Njihove objave ba društvenim mrežama pokazuju da se sa godinama samo još više vole. Kruna njihove ljubavi su troje dece - ćerke Mija (5) i Lola (4), kao i sin Lucu (2).

- Želim biti s tobom svuda - napisala je uz objavu.

Uplovili su u vezu 2014. godine, a vereni su od decembra 2018. godine.

Robin Tiki
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Skandalozan nastup sa Majli Sajrus

Majli Sajrus i Robin Tiki su 2013. godine na dodeli MTV nagrada imali jedna od najprovokativnjih nastupa ikada na toj sceni. A iako su naišli na lavinu kritika, oboje su poebno naglasili da su, zapravo, "samo" ispisali deo istorije pop kuluture, te da ne razumeju takav stav javnosti.

"Robin Tiki i ja smo zaključili da je vreme da i mi napišemo istoriju, nakon što su to uradile Madona i Britni sa svojim nastupom", rekla je tada pevačica o svom pojavljivanju na dodeli MTV nagrada, kada je oskudno obučena provokativno igrala, trljajući se zadnjicom o kolegu.

Pevačica je potom istakla da je njen nastup sa Robijem deo pop kulture, i da ljudi previše razmišljaju o njemu, za razliku od nje same pri čemu kaže da uopšte nije toliko mislila o samom nastupu, već ga je samo odradila.

Razvod posle šokantnog ponašanja

Robin iza sebe ima propali brak sa 47-godišnjom glumicom Paulom Paton. Bivšu ženu je upoznao kada je imao svega 14 godina, međutim, Paula je zatražila razvod 2014. nakon decenije zajedničkog života.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare, te prekomerno konzumiranje alkohola.

Kap koja je prelila čašu bila je fotografija na kojoj je Tiki uhvatio za zadnjcu Lanu Skolaro. A njegovo neverstvo izdalo je - ogledalo. Naime, Robin nije primetio da se iza njih nalazi ogledalo, dok je njegova ruka bila na Laninoj izazvonoj oblini.

Nakon bolnog rastanka, uspeli su da da zakopaju rartne sekire i reše nesuglasice, tako da danas zajedno učestvuju u vaspitavanju naslednika Džulijana (14).

- Uvek ćemo se voleti i biti najbolji prijatelji ali smo u ovom trenutku zajednički odlučili da se rastanemo - naveo je par u zajedničkom saopštenju.

Pevač hita "Blurred Lines" Patonovu je upoznao dok su bili tinejdžeri, a na ludi kamen su stali 2005.

Paton je najpoznatija po filmovima "Dva pištolja" i "About Last Night", dok je Robin bio nominovan za tri Gremi nagrade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs