SLAVNI PEVAČ UŽIVA U MEKSIKU SA 18 GODINA MLAĐOM VERENICOM KOJA MU JE RODILA 3 DECE: Ona sve zgrozila VULGARNIM IZGLEDOM

Pevač imao vrele scene na plaži sa 18 godina mlađom verenicom, nisu mogli da obuzdaju strast, a prisutne je ostavilo bez teksta takvo neprimereno ponašanje.

Celebrities
17:50h Autor:
SLAVNI PEVAČ UŽIVA U MEKSIKU SA 18 GODINA MLAĐOM VERENICOM KOJA MU JE RODILA 3 DECE: Ona sve zgrozila VULGARNIM IZGLEDOM
Pevač imao vrele scene na plaži sa 18 godina mlađom verenicom, Foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni Američki pevač Robin Tiki (46) uživa na romantičnom putovanju po Meksiku sa svojom 18 godina mlađom verenicom April Geri. Uživajući na plaži, čuvena zvezda je istakla savršenu mišićavu figuru, dok je njegova lepša polovina ponosno prošetala pozamašne obline u minijaturnom bikiniju.

Pogledi okoline ih nisu zanimali, a nije ih bilo ni briga što se nalaze na javnom mestu, te su opušteno ramenjivali nešnosti, a morski stajling Robinove devojke malo toga je prepustio mašti. Zbog gotovo vulgarnih prizore, par je naišao na osude javnosti, iako važe za jedan od naskladnijih na javnoj sceni.

Nakon skandaloznog razvoda, Robin je uplovio u mirnu luku i uživa u zajedničkom životu sa April već čitavu deceniju, a čini se da ne nameravaju uskoro da stanu na ludi kamen.

April je iz Meksika objavila i video na Instagram koji pokazuje da se sa godinama samo još više vole. Kruna njihove ljubavi su troje dece - ćerke Mija (5) i Lola (4), kao i sin Lucu (2).

- Želim biti s tobom posvuda - napisala je uz objavu.

Uplovili su u vezu 2014. godine, a vereni su od decembra 2018. godine.

Robin iza sebe ima propali brak sa 47-godišnjom Paulom Patton, s kojom je sina Juliana (13) . Bivšu ženu je upoznao kada je imao bilo svega 14 godina, međutim, Paula je zatražila razvod nakon 2 decenije braka.

1 / 5 Foto: AP

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare, te prekomerno konzumiranje alkohola. Nakon bolnog rastanka, uspeli su da da zakopaju rartne sekire i reše nesuglasice, tako da danas zajedno učestvuju u vaspitavanju sina Julijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs