ŠOK!

"IZ PRVE RUKE SAM SAZNALA KOLIKO BOGATI ŠEIK IZ DUBAIJA PLAĆA KAD ŽELI NEKU ŽENU": Nikada ne biste očekivali OVU PONUDU

Važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Brazilu, a dok je odmarala u Dubaiju, upoznala je šeika koji je bio spreman na sve, samo da je izvede na večeru.

Zanimljivosti
19:51h Autor:
"IZ PRVE RUKE SAM SAZNALA KOLIKO BOGATI ŠEIK IZ DUBAIJA PLAĆA KAD ŽELI NEKU ŽENU": Nikada ne biste očekivali OVU PONUDU
Devojka otkrila koliko šeik u Dubaiju plaća kada želi neku ženu, Foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

Vrlo izazovna brazilska infuenserka Stefani Silverira ima najve'i broj pratilaca na platformi "OnlyFans" u toj zemlji, a provokativnim objavama ne prestaje da intrigira javnost. Ovoga puta izazavala je lavinu reakcija i to zbog jednog "zanimljivog iskustva" koje je imala dok je bila na odmoru u Dubaiju.

Stefani Silveira
foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

Naime, otkrila je da joj je bogati šeik, nakon što su se upoznali i kratko porazgovarali, ponudio 456 hiljada evra samo kako bi samo pristala da ode na dejt sa njim. Uprkos primamljivoj poundi, priznaje da je kategorički rekla "ne".

- Ma mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku - prepričala je atraktivna crnka i naglasila da je nemoralna ponuda ovog moćnog čoveka nije uvredila.

Stefani Silveira
foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

Sa druge strane, naglašava da trenutno zarađuje i više nego dovoljno na " OnlyFansu", te da može sebi da ispuni svaku želju. Živi život o kojem je sanjala - putuje, investita i pomaže svojoj porodici.

1 / 8 Foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

- Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šou, da se takmičim na izborima za miss, pa čak i snimam filomve za odrasle u Velikoj Britaniji. Sve su ponude bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama. Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu snimati ono što sama poželim, te putovati i upoznavati nove ljude - bila je iskrena Stefani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs