"HVALA BOGU ŠTO JE 30 GODINA MLAĐI - NE BIH IZDRŽALA SA VRŠNJACIMA": Kad su se upoznali ONA JE IMALA 67 GODINA, A ON 36

Ljubavna priča slavne glumice Džoan Kolins koja je nakon životnih brodoloma pronašla srodnu dušu je dokaz da nikada ne treba gubiti nadu.

Ljubav
Autor:
"HVALA BOGU ŠTO JE 30 GODINA MLAĐI - NE BIH IZDRŽALA SA VRŠNJACIMA": Kad su se upoznali ONA JE IMALA 67 GODINA, A ON 36
Džoan Kolins i Persi Gibson uživaju u ljubavi., Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica Džoan Kolins (90) je pre neko veče uslikana kako uživa na večeri sa svojim mužem Persijem Gibsonom (58). Golupčići su ruku pod ruku izašli iz restorana i da se zaključiti da ljubav cveta jer su njih dvoje blistali.

Obučena u crno-belu kombinaciju sa belom beretkom, glumica je sve prisutne oduševila svojim izgledom. Kako kažu njeni bliski prijatelji, tajna njenog izgleda dolazi iz srećnog i harmoničnog života sa suprugom.

Džoan Kolins
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Put do njene sreće je ipak bio trnovit. Iza sebe ima četiri razvoda i jedan od brakova je na nju ostavio posledice za ceo život. Iskustvo sa prvim mužem je nešto što ne bi nikome poželela:

"On je imao 31 godinu a ja 17 i bila sam nevina. Dok smo bili u njegovoj kući drogirao me je i tek u sred noći kad sam se osvestila shvatila sam da se nalazim u njegovoj dnevnoj sobi dok je on intiman sa mnom. Neko bi rekao da sam iskorišćena ali danas ipak smatram da je to bilo silovanje" , šokirala je glumica u svojoj iskrenoj ispovesti i dodala da je bivši partner čak pokušao da je podvodi starijim muškarcima za 10.000 funti na noć.

Džoan Kolins
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na sreću, to je sada daleko iza nje, a ona je od 2002. godine u srećnom braku sa holivudskim producentom Persijem Gibsonom. Njih dvoje su se upoznali 2000. godine kada je Persi imao 36, a Džoan Kolins 67 godina. Od tada su nerazdvojni.

"Činjenica da sam starija nije nam bila važna. Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično, a Persi i ja smo se ludo zaljubili. Konačno sam pronašla svoju pravu srodnu dušu" - izjavila je za BBC o njihovom susretu.

U to vreme Džoan je igrala u predstavi za kompaniju kojom je Gibson upravljao u San Francisku. Kako je Džoan jednom prilikom istakla, upravo u velikoj razlici u godinima leži tajna njihove sreće.

"Hvala Bogu što sam se udala za nekoga ko je 30 godina mlađi od mene. Ne bih izdržala s nekim ko mi je vršnjak" , rekla je Džoan jednom prilikom.

Džoan Kolins
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre sadašnje supruge Persi je bio u braku 12 godina. Međutim kada je upoznao Džoan on je već uveliko bio razdvojen sa bivšom suprugom Sindi koja je ipak ponadala nade da će se pomiriti pa je i izjavila:

"Džoan je upravo ona vrsta žene kakva nisam i ne bih želela da budem. Nikada nisam mislila da bi se opredelio za nekog takvog. To je tako depresivno - baš kao da ga nikad nisam zaista upoznala. Ali ja ga i dalje volim i mislim da on voli mene. Stvar sa Džoan nikada neće potrajati, pa ću se boriti... i imaćemo ono što smo imali" ...međutim na Sindinu žalost ova ljubav je ipak bila sudbonosna.

Džoan Kolins, Persi Gibson
foto: Profimedia

"Stvar sa Džoan" je potrajala i odmah nakon Dana zaljubljenih 2002. godine njih dvoje su se venčali pred porodicom i prijateljima u Londonu.

Od tada uživaju u skladnom i srećnom braku, ne skidaju osmeh sa lica, a nakon brojnih turbulencija, glumica je pronašla sreću sa Persijem sa kojim je ove godine proslavila 21 godinu braka, piše Glossy.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs