svaka čast!

DOK SU ČEKALI TORTU DOŽIVELI NEŠTO NEZAMISLIVO: Mlada ostala ZABEZEKNUTA, a mladoženja pokazao na delu ŠTA JE PRAVI MUŽ

Mladencima se srušila torta, a ono što je mladoženja uradio je sve oduševilo, a njegovu izabranicu ostavilo bez teksta!

Ljubav
00:12h Autor:
DOK SU ČEKALI TORTU DOŽIVELI NEŠTO NEZAMISLIVO: Mlada ostala ZABEZEKNUTA, a mladoženja pokazao na delu ŠTA JE PRAVI MUŽ
Mladencima se srušila torta, oni imali najbolju reakciju, Foto: Printscreen Twiter - Milica Nisic

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak venčanja dvoje mladih ljudi koji je brzinom svetlosti postao viralan. Naime, dan koje je trebao da im bude jedan od najlepših u životu umalo da se pretvori u pravi pakao. Dok je atmosfera postajala sve usijanija, došao je momenat da se iznese mladenačka torta.

Dva konobara su krenula da iznose ogromnu svadbenu tortu sa prskalicama, a cela sala na čelu sa mladom i mladoženjom ju je nestrpljivo očekivala. Međutim, samo par trenutaka kasnije, potpuno nenadano dvojica muškaraca padaju na kolena, a poslastica završava - na podu.

Mladin izraz lica je sve. Od šoka se potpuno skamenila, dok se mladoženja namrštio i uhvatio za stomak. Međutim, brzo je odreagovo i celu situaciju je pretvorio u komičan događaj. Uzeo je viljušku, prišao torti i probao je, a onda je kroz osmeh pozvao i svoju lepšu polovinu da mu se pridruži.

Urnebesni komentari na Tviteru su se samo nizali:

- Ali ovo treba da bude primer kako da se bira muž. Okreće na šalu i vodi kroz tešku situaciju.

- Mladoženja car careva, tako se odnosi prema benignim problemima i situacijama u životu, a ne da se beskrajno drami ludilo.

- Meni je ovo baš cool - kako su odreagovali mladoženja i mlada... Normalni ljudi... U životu mogu mnoge gluposti da ti se dese... To ne možeš da kontrolišeš, ali svoju reakciju možeš... Bravo za njihove reakcije, poručio im je jedan korisnik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs