osvojila bogataša

SRPKINJA KOJA GLUMI U FILMOVIMA ZA ODRASLE UDALA SE ZA "KRALJA": Sad je jedna od najbogatijih žena sa ovih prostora

Naša najpoznatija glumica u filmovima za odrasle udala se za kralja na jahti, da li se sećate Nevene Hot?

Celebrities
10:21h Autor:
SRPKINJA KOJA GLUMI U FILMOVIMA ZA ODRASLE UDALA SE ZA "KRALJA": Sad je jedna od najbogatijih žena sa ovih prostora
Naša poznatija glumica u filmovima za odrasle udala se za kralja na jahti, Foto: Printscreen Facebook - Nevena Nensy

Jedna od naših najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle i učesnica rijaliti programa Nevena Hot izgovorila je sudbonosno "da" nedavno u Sloveniji, a venčanje na jahti izgledalo je kao iz bajke.

Naime, srce po*o zvezde zarobio je četrdesetogodišnji „kralj Celja“, koji poslednjih 20 godina uspešno trguje zlatom. Svoja zastupništva ima u Abu Dabiju, Tokiju i Orleansu, kao i dve firme u Ljubljani.

Venčanje se održalo u tajnosti na mladoženjinoj luksuznoj jahti koja je plovila ostrvom Bled. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliskiji ljudi, a zbog njihove svadbe je iz Holandije stiglo 1200 lala, dok su hranu na brodu spremali kuvari iz Slovenije, Indonezije i Srbije.

Nevena je zablistala u elegantnoj beloj haljini, a burme su izrađene u Celju i koštaju neverovatnih 30 hiljada dolara.

- Ja kako sam krenula sa brakovima i muževima, završiću ko Elizabet Tejlor. Ako se ne varam, ona je imala osam brakova. Ono što je zajedničko svim mojim muževima… jeste to što me nijedan nije uspeo promeniti - napisala je Nevena na „Fejsbuku“.

Teško detinjstvo

Dok je učestvovala u rijaliti programu, Nevena je pričala kako su je roditelji sa dva meseca poslali kod babe i dede, jer je mama pokušala da je spase od oca koji je bio alkoholičar.

Moj otac se šlogirao, nakon toga je dobio epilepsiju, a toliko je pio da su mu doktori rekli da ne treba naglo da prestane da pije. Otac mi je umro i sve je to bila velika škola za mene. Nikad nisam mogla da zaštitim majku. Tek kad je ostao paralizovan on je prestao da maltretira majku– pričala je Nevena.

Nevena Hot
foto: Printscreen Facebook - Nevena Nensy

Prvi po*no film snimila je sa svojim prijateljem, a da ju je muž ostavio kada je to saznao. Zvezda filmova za odrasle je, takođe, zbog ćerke morala jedno vreme da napusti Srbiju, jer se suočavala sa grubim komentarima povodom profesije svoje majke.

Naglasila je da nikada da je bila hapšena, kao i da je niko nije silovao, iako se o tome u medijima dosta spekulisalo. Nevena je rekla da je jedva preživljavala i da nije imala "krov nad glavom", a da je sada jedna od najbogatijih žena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs