neveorvatna sudbina

BILA ČASNA SESTRA POSVEĆENA VERI, PA PREKO NOĆI PROMENILA ŽIVOT: Zavela sveštenika i postala ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE

Džudi Pineda je u manastiru provela 8 godina, gdej e htela da provede ceo život. Međutim, jedan susret joj menja životni tok u potpunosti.

Zanimljivosti
14:22h Autor:
BILA ČASNA SESTRA POSVEĆENA VERI, PA PREKO NOĆI PROMENILA ŽIVOT: Zavela sveštenika i postala ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE
U manastiru provela 8 godina, pa postala glumica u filmovima za odrasle, Foto: Printscreen Video / bangbros.com

Džudi Pineda (31), poreklom iz Ituanga na severozapadu Kolumbije, provela je osam godina u samostanu na obuci za monahinju u svojoj rodnoj zemlji. Iako je odmalena mislila da će se povetiti tom pozivu, život joj se promenio preko noći. Postala je jedna od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle.

Kako tvrdi, od rane mladosti je pronalazila mir u crkvi. U intervjuu za lokalne medije istakla je da je prvi put otišla u samostan sa 10 godina i ostala tu narednih osam, učeći za monahinju.

- Išla sam u Urabu, bila sam u školi kada su nam došle monahinje i tada sam znala da to želim. Zaljubila sam se u poziv monahinja koje su me poučavale i odlučila sam da im se pridružim, želela sam da budem poput njih jer su izgledale tako čiste - rekla je Džudi.

Međutim, kada je malo odrasla, osetila je nešto više prema svom veroučitelju. Tada se iz manastira preselila u u Medeljin i počela da radi za lokalnu filijalu "Nestlea". Tada je naletela na čoveka po imenu Huan Bustos koji će joj otvoriti vrata u svet filma i videa za odrasle. Prednosti tog posla, po njenom mišljenju, bile su previše dobre da bi ih odbacile, pre svega novac i slavu.

- U početku sam se osećala loše, ali sam posle shvatila da je to samo posao, kao i svaki drugi - kaže glumica.

Pineda priznaje da je njen sveštenik pokušao da je odgovori od nove profesije. Ali, nije se osvrtala na njegovu molbu.

- Ponekad jednostavno morate ići svojim putem, a ovo je nezaboravan primer toga - smatra.

Kako se ispostavilo, ona je i dalje veoma religiozna i posećuje bogosluženja svake nedelje:

- I ja se osećam dobro kada idem u crkvu. Nikada ne propuštam molitve petkom, subotnje sastanke ili nedeljnu misu - naglašava.

Pineda brani svoju profesiju govoreći ljudima da to nije samo situacija odraslih i se*sualni čin. Takođe, misli da je film za odrasle jedna vrsta umetnosti.

Sada je stekla ime u industriji, posebno nakon objavljivanja golišavih fotki i video snimaka na OnliFans-u i određenim sajtovima. Uprkos ovoj radikalnoj promeni, Judi je otkrila da Bog i dalje igra vitalnu ulogu u njenom životu.

- Bog je uvek sa mnom. Osećam se boje nego ikada - zaključila je Džudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs