znala je šta želi

RODITELJI SU JOJ REKLI "AKO ĆEŠ TO DA RADIŠ, BUDI NAJBOLJA U TOME": Poslušala ih je i postala ZVEZDA filmova ZA ODRASLE

Tik Dafne završila je fakultet i odlučila da snima filmove za odrasle. Imala je podršku roditelja i znala je šta želi.

Zanimljivosti
18:14h Autor:
RODITELJI SU JOJ REKLI "AKO ĆEŠ TO DA RADIŠ, BUDI NAJBOLJA U TOME": Poslušala ih je i postala ZVEZDA filmova ZA ODRASLE
Završila je fakultet i odlučila da snima filmove za odrasle, Foto: Printscreen Instagram/ thickassdaphne

Velika zvezda filmova za odrasle, Tik Dafne jedna je od retkih iz ove industrije koja ima fakultetsko obrazovanje. Uprkos tome što uživa u svom poslu, rešila je da napravi pauzu od snimanja kako bi porazmislila o svojoj karijeri i budućnosti.

U velikom intervjuu za Rolling Out progovorila je o svojim snovima, životnom putu kao i o roditeljskoj podršci.

"Vremenska linija postoji otkad sam bila dete. Znala sam šta želim raditi. Uvek sam znala koji mi je krajnji cilj. Zabava za odrasle samo je alat koji mi je pomogao da brže stignem do njega.", započela je ona.

"Krajnji cilj uvek je bio isti, ali on tek počinje u zabavi za odrasle. Mnogi ljudi imaju loše predrasude kada radite te svari, a ja ću reći da sam počela jer sam osećala da moram početi. Ali sada kada pogledam - to je alat! Stavlja me na druga mesta", dodala je ona.

Još kao srednjoškolka, znala je šta želi od života i čime bi volela da se bavi, a svoje snove uspela je i da ostvari.

"Odrasla sam u porodici punoj ljubavi. Uvek su mi govorili: "Ako ćeš praviti sr*nja, bolje ti je da budeš najbolja u tome" To su njihove prave reči, a zapravo su time mislili: "Sve što zamisliš, možeš ostvariti", objasnila je ona.

"Od srednje škole, sa 16, 17 godina znala sam da ću ići na fakultet i svirala sam instrument, pa sam dobila stipendiju da bih išla na taj fakultet", ispričala je ona.

Tik je svirala saksofon i bila uzorna učenica, međutim, nije joj bilo lako, a iza svakog njenog uspeha stoji velika borba. Članstvo u bendu pomoglo joj je da se razvije kao ličnost, te da dosta toga nauči.

"Bilo je jako teško. Bila sam u bendu odmalena, tako da mi to nije bilo ništa novo. Ovo kažem roditeljima: Stavite svoje dete u bend. To će mu izgraditi karakter. Sve što sam naučila u bendu, primenjujem u stvarnom životu", priznala je ona.

Uprkos tome što mnogi izbegavaju odlazak kod lekara, ona ističe da su redovni pregledi jako bitni, te da ih ne treba preskakati.

"Pokušavam se testirati jednom nedeljno zbog profesije kojom se bavim, ali za prosečnu osobu trebali biste se testirati na polno prenosive bolesti na svaka tri meseca.", savetuje ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs