brutalno iskrena

"SUVIŠE SAM LEPA DA USTAJEM SVAKO JUTRO U 6 ZBOG POSLA": Devojka izazvala bes brutalnim stavom pa dobila ŽIVOTNU PONUDU

Devojka je razbesnela javnost jer je rekla da je suviše lepa da bi radila. Lusi Velčer ne želi da ustaje svako jutro u 6 sati.

Zanimljivosti
Autor:
"SUVIŠE SAM LEPA DA USTAJEM SVAKO JUTRO U 6 ZBOG POSLA": Devojka izazvala bes brutalnim stavom pa dobila ŽIVOTNU PONUDU
Devojka razbesnela javnost jer je rekla da je suviše lepa da bi radila, Foto: Printscreen Instagram/ lucywelcher

Mlada američka influenserka Lusi Velčer izazvala je lavinu negativnih komentara nakon što je rekla da je suviše lepa da bi bilo šta radila, te da ne želi da se muči na poslu.

"Ne želim da radim do kraja života. Da li izgleda kao da želim da ustanem u 6 ujutru? Svaki je***i dan u narednih 60 godina!? Ne! Previše sam lepa za to!", rekla je ona besnim tonom.

Njenja izjava razbesnela je javnost, ali ona je uprkos tome nakon brutalnig stava, nastavila sa uživanjem da ispija kafu. Budući da na TikToku ima preko 10 miliona lajkova, čini se da ova devojka odlično zna šta radi i kako da privuče pažnju, smatraju mnogi.

@luluhasfun Like it’s a problem but I am gonna make a list then I’ll show y’all? #christmaslist #relatable ♬ original sound - Lucy?

Korisnici ove društvene mreže nisu oklevali, te su odmah izneli svoje mišljenje u komentarima.

"Nadam se da ćeš biti ponižena devojko, treba ti tako nešto. Izgled nema nikakve veze s radom i tužno je što imaš takvo mišljenje.", "Kako bi bilo da pokušaš da budeš odrasla osoba umesto da se ponašaš kao privilegovana princeza očekujći da će ti život biti poklonjen na tacni?", nizali su se komentari.

Jedan korisnik otišao je korak dalje, te je influenserki otvoreno izneo svoju ponudu. - "Možeš biti moja domaćica, godišnje zarađujem milionske iznose. Ti samo pazi da kuća bude čista, a hrana svaki dan na stolu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs