jezivo

"KAD SAZNAŠ DA MUŽ GLEDA TVOJU 16-GODIŠNJU ĆERKU KAKO SE TUŠIRA": Žena zanemela kad je našla skrivenu kameru u kupatilu

Nakon što je žena našla skrivenu kameru u kupatilu maloletne ćerke, sumnja je pala na njenog supruga, a onda je nastao haos.

Lifestyle
12:48h Autor:
"KAD SAZNAŠ DA MUŽ GLEDA TVOJU 16-GODIŠNJU ĆERKU KAKO SE TUŠIRA": Žena zanemela kad je našla skrivenu kameru u kupatilu
Žena našla skrivenu kameru u kupatilu maloletne ćerke, Foto: Printscren TikTok/newmommyof3/newmommyof3

Majka troje dece iz Nešvila našla se u žiži interesovanja nakon što je postavila video na TikTok gde je otkrila jezivu priču. Naime, žena je pronašla skrivenu kameru postavljenu iznad tuša njene ćerke tinejdžerke.

Da stvar bude joj jezivija, kameru je postavio njen muž koji je špijunirao njenu maloletnu ćerku - "Kada si sa muškarcem 14 godina i saznaš da je gledao tvoju 16-godišnju ćerku kako se tušira", napisala je u naslovu viralnog video snimka.

Žena je ispričala kako je pronapašla kameru nakon što je odlučila da se istušira ​​u drugom kupatilu svog doma. Ubrzo je primetila da jedno od svetala iznad tuša ne radi, što ju je veoma zaintrigiralo, jer je sve radilo kako treba, dok njen muž nije počeo da renovira.

"Stavila sam svetlo na kameru da vidim koja je veličina sijalice i videla sam mali objektiv… tako sam saznala. To je kupatilo moje 16-godišnje ćerke, i niko drugi ne koristi to kupatilo. Potpuno sam devastirana.", ispričala je ona.

Uplašena za svoju decu, odmah je spakovala njihove stvari i pobegla iz porodične kuće. Onda je rešila da stvar uzme u svoje ruke. Izvukla je priznanje supruga da je postavio kameru, a onda je sve to krišom snimila dok je policija bila na vezi.

Njen suprug Horacio Minero-Hernandez rekao je da je instaliranje kamere bila "greška".

" Kada nešto nije u redu u svojoj je**noj glavi, ovako nešto možete da uradite bez razmišljanja", rekla je.

On se branio ističući da je smo želeo da proba kako kamera radi, jer ju je našao na poslu. Međutim, činjenica da je kameru postavio na tinejdžerkin tuš, ne ide u prilog njegovoj odbrani.

Uprkos tome što nije njen biološki otac, Horacio jedevojčicu odgajao od malih nogu, te je njoj ovaj slučakj najteže pao. Majka je priznala da joj je najteže pala odluka da svojoj ćerki saošti ovu jezivu vest.

"Bila je veoma uznemirena, stvarno je jaka... ali bila je preplavljena tugom. Odrasla je sa njim od svoje druge godine i to je nešto što nije normalno, uopšte nije normalno. Sve dok me ima, biće dobro i, naravno, mi ćemo potražiti savet stručnjaka.", objasnila je majka.

Ceo slučaj završio je na sudu, dok je Hoiracio optužen za pokušaj se*sualne eksploatacije maloletnika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs