NEVEROVATNO!

ONA IMA LEPŠE OBLINE I OD KIM KARDAŠIJAN, A NIKO NE VERUJE DA SU PRIRODNE: A onda su videli njenu mamu i ostali bez reči

Devojka ima prirodnu zadnjicu koja je bolja i od Kim Kardašijan po mišljenju mnogih ljudi širom sveta!

Lifestyle
15:26h Autor:
ONA IMA LEPŠE OBLINE I OD KIM KARDAŠIJAN, A NIKO NE VERUJE DA SU PRIRODNE: A onda su videli njenu mamu i ostali bez reči
Devojka ima prirodnu zadnjicu koja je bolja i od Kim Kardašijan, Foto: Printscreen Instagram / andrelyss

Andrelis Segovia je lični trener i nutricionista koja je izvajala svoje telo u teretani tako da bi joj pozavidela i Kim Kardašijan! Sve njene obline su prirodne, iako joj mnogi ne veruje. Ističe da je za to najviše zaslužna dobra genetika, jer joj j mama takođe prezgoda, kao i redovno vežbanje i specijalan način ishrane.

Njena figura peščanog sata privči poglede gde god se pojavi i to u bilo kojoj modnoj kombinaciji - potpuno je nevažno da li skroz zakopčana ili je u pitanju neki provokativniji stajling.

Ova mlada dama, koja je posvećena zdravom načinu života, kreira treninge za klijente širom sveta, te vrlo često deli i njihove fanstastične transformacije. Podstiče ih da dovedu svoje telo do savršenstva, kako bi još više povećali svoje samopouzdanje.

Međutim, u momentu kada etsteske operacije vladaju, stalo se suočava sa ružnim komentarima, jer mnogi smatraju da je njena zadnjica zapravo veštačka, poput oblina koje je imala i Kim Kardašijan, dok nije drastično smršala.

A samo neku od ružnih opaski su: "Tvoje telo je definitivno lažno", "Nemoj da lažeš ljude", "Nije moguće da neko ima takvu zadnjicu", "Da li moraš da kopiraš Kardašijanke"...

A onda je Andrelis rešila da stane na put top talasu užasnih osvrta ljudi, pa je podelila video u kojem su i slike njene mame. Time je dokazala svima da je zaista u pitanju genetika uz dobro isplaniran trening.

- Ne slušajte hejtere, oni su samo ljubomorni. Ti i tvoja mama ste prelepe - napisao je jedan od njenih mnogobrojnih pratilaca.

Dok je drug imao prelepu poruku za sve dame koje se bore sa imidžom tela.

- Iznutra si lepa, kao i spolja. Svi tipovi tela su lepi čak i ako nemate ovakav. Svi ste lepi - napisao je ljubazni komentator.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs