LUD I BIZARAN NAČIN MRŠAVLJENJA KIM KARDAŠIJAN: Neverovatno je na šta je sve spremna da bi izgubila kilograme

Kim Kardašijan je mršavljenje shvatila ozbiljno, pa sada koristi lekove za dijabetičare kako bi izgubila kilažu

Lepi & Zdravi
Autor:
LUD I BIZARAN NAČIN MRŠAVLJENJA KIM KARDAŠIJAN: Neverovatno je na šta je sve spremna da bi izgubila kilograme
Foto: Profimedia

Priča se da je Kim Kardašijan smršala preko 14 kilograma od prošle Met Gale kada je za počela dijetu da bi ušla u famoznu haljinu Merilin Monro.

Od tada njena transformacija ne prestaje, a svi se pitaju kako joj polazi za rukom da urpavo sada smrša, s obzirom da se sa kilažom bezuspešno bori godinama.

A onda se pročula jedna neverovatna stvar: Kim i Kloi Kardašijan su smršale zahvaljujući injekcijama po imenu ozempic.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

U poslednjih godinu dana lek namenjen Dijabetesu tipa II se po skupim klinikama nudi i kao tretman za mršavljenje, a mesečna cena iznosi od 1000 do 1500 dolara, piše buro247.rs

Da stvari budu još bizarnije, koriste ga i neki lekari koji ga prodaju u estetske svrhe i tvrde da praktično nemaju nikakvih osetnih nus-pojava, osim blage mučnine kada konzumraju masniju hranu.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Počinje se manjim dozama koje se vremenom povećavaju, a neki pacijenti ga, pored u svrhu “obične dijete” koriste i kao deo protokola pre i posle liposukcije. Pored toga, nakon nekoliko prvih puta, pacijenti mogu da injekcije daju sami sebi (baš kao i osobe koje boluju od Dijabetesa) pa nema čak ni potrebe da idu kod lekara.

Izgleda da je Kim ovaj lek shvatila ozbiljno pa se u proteklih par meseci bukvalno prepolovila. Svi su primetili drastičan gubitak kilograma, a na tviteru se povela polemika o tome kako su poznatoj starleti nestale sve obline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs