"DOKAZ DA PARE NE MOGU DA KUPE STATUS U DRUŠTVU": Način na koji je Ana Vintu "oduvala" Kim Kardašijan govori sve

Kim Kardašijan (41) je doživela pravu noćnu moru u svetu mode. Naime, desilo joj se da je javno pred svima ignoriše modni guru Ana Vintur (72), a što je najgore - sve je snimljeno i "okačeno" na internet

Lifestyle
10:14h Autor:
"DOKAZ DA PARE NE MOGU DA KUPE STATUS U DRUŠTVU": Način na koji je Ana Vintu "oduvala" Kim Kardašijan govori sve
Foto: Printscreen/TikTok

Dok je bila na modnoj reviji Fendi za proleće 2023. godine, Kim Kardašijan je doživela pravu katastrofu kada ju je na očigled sviju ignorisala Ana Vintur, urednica modnog časopisa Vog.

Desilo se to ovako: Ana Vintur je došla na reviju dok su je pratili fotografi i snimatelji. Ona je mahnula, a Kim je pomislila da se "ledena kraljica" obraća njoj.

Kim Kardašijan
foto: Pritnscreen/tiktok

Rijaliti zvezda je entuzijastično počela da maše i smeška, govoreći: "Zdravo, kako si?". Čak se spremila i da zagrli Anu. Međutim, Ana je svu svoju pažnju, ali i izagrljaj usmerila ka Sari Džesiki Parker (57) koja je sedela pored Kim.

Kim Kardašijan
foto: Pritnscreen/tiktok

Kim je ostala da stoji sa strane sa zaleđenim osmehom na licu, pokušavajući da izgleda kao da je ovaj momenat nije dotakao.

Kamera je snimila sve:

Video je istog momenta postao viralan, a stotine korisnika je slalo komentare sa svojim stavom.

"Izgleda da novac ne može da kupi status u društvu," jedan je od komentara korisnika TikTok mreže.

Poznato je da Ana Vintur ne podnosi porodicu Kardašijan, ali su svi mislili da su našle nešto zajedničko, s obzirom da je Kim imala čak tri naslovne strane u magazinu Vog.

Kim je takođe prisustvovala Aninoj kultnoj Met Gala zabavi više puta, počevši od 2013. godine. Ali izgleda da Ana ipak misli kako Kim uprkos svemu nije vredna njene pažnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs