zvezda holivuda

SRPKINJU CEO SVET ZNA ZAHVALJUJUĆI ZADNJICI: Proslavila je Srbiju u Holivudu oblinama kojim se mnogi DIVE

Srpkinja sa najvećom zadnjicom postala je zvezda Holivuda zahvaljujući svojim zanosnim oblinama.

Vip priča
18:28h Autor:
SRPKINJU CEO SVET ZNA ZAHVALJUJUĆI ZADNJICI: Proslavila je Srbiju u Holivudu oblinama kojim se mnogi DIVE
Srpkinja sa najvećom zadnjicom postala je zvezda Holivuda, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Koko Ostin postala je prepoznatljiva po svojoj velikoj zadnjici, a takođe spada u grupu Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svetu, pored atraktivne Nataše koja lomi krevete i ljude svojim oblinama.

Nikol Natali Ostin rođena je 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe.

Koko Ostin
Koko Ostinfoto: Profimedia

Atraktivna Koko je već sa 18 godina privlačila pažnju svojim izgledom, a našla se i na naslovnoj strani časopisa posvećenog kupaćim kostimima. Još 1997. godine, počela je da farba kosu, a njene obline oduvek su bile meta komentarisanja.

Prevelika zadnjica i pozamašne grudi nemoguće je neprimetiti, dok njen muž neretko dospeva u neprijatne situacije zbog njenih oblina.

Ona često negira da se podvrgla plastičnim operacijama, te da svoju veliku zadnjicu duguje vežbama. Međutim, jednom prilikom priznala je da je samo grudi radila i da je to sve.

"Grudi sam povećala jer sam htela da skrenem pažnju sa velikih bokova. Tad se smatralo da si debeo ako imaš veliku zadnjicu, a ja nisam htela da me smatraju debelom", izjavila je starleta jednom prilikom.

Brak sa reperom kao odskočna daska

Brak s reperom bio je odskočna daska za Koko, a njene ogromne obline te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

Koko i glumac Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu. Njenih filmova gotovo retko ko može da se seti, ali imali ste priliku da je vidite u spotovima njenog supruga, ali i u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko".

Koko Ostin i Ajs Ti
Koko Ostin i Ajs Tifoto: Profimedia

"Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oko zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio koliko je mila", rekao je reper jednom prilikom.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, uprkos tome što su se venčali dva meseca nakon prvog susreta.

"Između nas je postajala intenzivna fizička privlačnost, ali tada sam već bio u fazi života kada sam se želeo da se smirim. Želeo sam partnerku za život, a ne lepog psihopatu", rekao je Ajs Ti, a bezbroj puta je pokazao koliko voli i poštuje svoju suprugu.

Koko Ostin i Ajs Ti
Koko Ostin i Ajs Tifoto: Profimedia

"Svestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Koko, misle da je divlja i da samo želi dobro da se zabavi. Ali, ona je dobra i iskrena žena, najbolja osoba koju sam upoznao. Znam da možda misle i kako ja u dvorištu palim leševe, dok je Koko striptizeta na rođendanskim zabavama, ali mi smo samo običan par koji radi obične stvari. To ste mogli da vidite i u našem rijalitiju i mislim da su napokon shvatili da nismo ništa drugačiji od ostalih", kaže reper.

Ajs i 21 godina mlađa Koko u novembru 2015. dobili su i ćerku Šanel, za koju je glumica veoma vezana, a često imaju identične odevne kombinacije. Majka i ćerka često su stilski usklađene, ali malena Šanel likom više podseća na oca.

Koko Ostin sa ćerkicom
Koko Ostin sa ćerkicomfoto: Profimedia

Nakon što je Koko objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćerku kupa u sudoperi, digla se velika prašina u javnosti. Takođe se komentarisalo i to što je do prošle godine dojila svoju ćerku, iako je u tom trenutku već imala 5 godina, a ovu odluku je obrazložile time "da ne želji ćerki da uskrati ono što želi, samo zato što društvo smatra da to treba ukinuti posle 2. godine".

"Šanel i dalje voli da sisa. Moje dete jede biftek i hamburgere, ali ona voli malo užine s vremena na vreme i veću bliskost sa majkom. Zašto joj to oduzimati? To je nekako umiruje da zaspi", rekla je Koko u avgustu prošle godine. Koko je nedavno zgorzila javnost i kada je na Instagram storiju objavila snimak na kom njen ćerka svojoj baki govori da se savije, a potom da "mrda zadnjicom", a kada su je pitali šta radi, mala Šanel Nikol u sada obrisanom snimku rekla je "da je uči da tverkuje, baš kao što mama radi".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs