pogledajte

SRBIN SA BANOVOG BRDA KRASIO JE OMOT KINDER ČOKOLADE: Danas je jedan od najvećih zavodnika - život ga ni malo nije mazio

Mnogi se pitaju kako danas izgleda dečak sa Kinder čokolade, koji ima jedinstven osmeh. Alesandro Eger jedan je od najvećih zavodnika.

Celebrities
08:00h Autor:
SRBIN SA BANOVOG BRDA KRASIO JE OMOT KINDER ČOKOLADE: Danas je jedan od najvećih zavodnika - život ga ni malo nije mazio
Kako danas izgleda dečak sa Kinder čokolade, Foto: RC/imageSPACE/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Italijansko - srpski glumac Alesandro Eger osvojio je mnoga srca na jednom TVtakmičenju u Italiji, a snimak na kojem glumac pleše sa zanosnom devojkom obišao je svet.

Inače, Alesandro je rođen u Beogradu, 1991. godine, a odrastao je na Banovom brdu. Kasnije se preselio na jezero Komo u Italiji, te ubrzo osvojio tamošnju javnost. Za one koji ne znaju, Alesandro se proslavio kao model sa Kinder čokolade, te je dobio i nadimak Kinder dečak.

Međutim, uprkos tome što Alesandro jeste bio jedno od Kinder dece, dečak na omotu koji drži Alesandro je zapravo italijanski model Mateo Farneti, što je potvrdila i kompanija Ferero.

Jedan je od najpoznatijih modela i zapažena je faca na crvenim tepisima. Inače, Alesandro je već 10 godina u vezi sa lepom Madalinom Doroftei. Praktično su nerazdvojni i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu. Ova lepotica je nekadašnja Mis Rumunije, ali nije zapostavila ni obrazovanje - diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Alesandro Eger sa devojkom
Alesandro Eger sa devojkomfoto: Profimedia/editorial images

"Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da budem sa tobom na crvenom tepihu, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti", rekla je jednom prilikom o svom dečku lepa Madalina Doroftei.

Alesandro Eger
Alesandro Egerfoto: Profimedia/editorial images

Uprkos tome što je pre mnogo godina napustio rodnu Srbiju, Alesandro ne zaboravlja odakle potiče, te je još uvek u kontaktu sa drugarima iz kraja, sa kojima se često igrao.

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje", rekao Alesandro jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs