kinder dečak

ZGODNI SRBIN SA BANOVOG BRDA JE GLAVNA FACA U VENECIJI: Malo ko bi imao hrabrosti da se pojavi u ovakvom izdanju

Alesandro Eger, srpski maneken koji se preselio u Italiju, pojavio se na Filmskom festivalu u Veneciji i oduševio prisutne!

Moda
09:57h Autor:
ZGODNI SRBIN SA BANOVOG BRDA JE GLAVNA FACA U VENECIJI: Malo ko bi imao hrabrosti da se pojavi u ovakvom izdanju
Dečak sa omota kinder čokolade glavna faca u Veneciji, Foto: Profimedia/editorial images

Sinoć se na Venecija film festivalu na premijeri filma "Lord of the Ants" pojavio maneken i glumac Alesandro Eger (31), inače rođeni Beograđanin, bio je u društvu svoje prelepe devojke Madaline Doroftei.

Inače, par je zajedno već deset godina, praktično su nerazdvojni i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu. Ova lepotica je nekadašnja Mis Rumunije, ali nije zapostavila ni obrazovanje - diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Alesandro Eger
foto: Profimedia/editorial images

Ovaj manekenski par redovan je gost na prestižnim festivalima širom Evope, pa smo ih ove godine videli i u Kanu, a i ovog puta oduševili su prisutne na Mostri upečatljivim modnim stilom.

Alesandro se pojavio u teget odelu sa pantalonama kraćih nogavica, a malu promenu je uveo u domenu lepote, jer je kosu ofarbao u plavo.

Alesandro Eger
foto: Profimedia/editorial images

Njegova devojka se za ovu priliku opredelila za žutu, svetlucavu haljinu a ovu toaletu krasio je i dubok dekolte, te još dublji šlic.

Alesandro Eger
foto: Profimedia/editorial images

Podsetimo, Alesandro se još kao dete preselio u Italiju iz Beograda, a pored sprskih ima i italijanske, austrijske, argentinske i holandske korene. Zanimljivo je da je kao dečak postao zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas.

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio", pričao je.

Inače, ovaj zgodni maneken, glumac i influenser je jedan od viđenijih muškarca u Italiji, a pored toga što je veoma tražen model, on se polako, ali sigurno probija i u svetu kinematografije - dobio je i ulogu u nadolazećem filmskog hitu "House of Gucci". I pre toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji "The Band".

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi našao svoje mesto pod Suncem, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada je debitovao za brend Versace.

Alesandro Eger
foto: Printscreen/Instagram/alessandroegger

Zanimljivo je da je kao dečak postao zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs