modeli rite ore

NAJPOZNATIJA ALBANSKA PEVAČICA JE KOPIJA SVOJIH POZNATIH KOLEGINICA: Sve što one obuku prve, ona to iznese posle njih

Savršeni modeli Rite Ore, pevačica se ne libi da isproba sve što joj se dopadne i oseća se fenomenalno u svakom komadu odeće koji ponese.

Moda
Autor:
NAJPOZNATIJA ALBANSKA PEVAČICA JE KOPIJA SVOJIH POZNATIH KOLEGINICA: Sve što one obuku prve, ona to iznese posle njih
Modni stil Rite Ore, Foto: Reuters

Zabavna i neustrašiva, njena ljubav prema šarenim printovima, bodi majicama i teksasom, prožeta je 90-im godina prošlog veka.

Rita Ora je pravi modni kameleon, bilo da je na crvenom tepihu, na turneji ili van dužnosti. Naravno, pevačica inspiraciju traži u svojim kolegama, ženskim moćnicama, koje se na bini ponašaju kao da je to njihova modna pista.

Njene prve ikone stila su bile Šer, Madona, Dajana Ros i Gven Stefani, one su bila njena velika inspiracija kada je moda u pitanju. Ni sama se ne stidi da prizna da rado kopira njhove stajlinge.

1 / 6 Foto: Profimedia/editorial images

Dok je bila mlađa volela je da sama šije svoju garderobu, išla je po buvljacima samo da bi našla odgovarajući materijala. Uvek je spremna za isprobavanje novih stvari i ne shvata sebe previše ozbiljno, što joj pomaže kada eksperimentiše sa novim modnim detaljima.

Rita Ora
foto: Fonet / AP

Rita nalazi inspiraciju u jednostavnosti, a najbolje se oseća u farmerkama, beloj majici i patikama. Za sebe smatra da je malo dečak u duši.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs