NAJMOĆNIJA ŽENA ŠEIKA IMA STIL OD KOJEG STAJE PAMET: Nijedan njen odevni komad ne košta ispod 2 MILIONA DINARA

Moza bint Naser važi za jednu od najlepših i najbolje obučenih žena u Emiratima, a njen stil je pre svega damski.

Moda
15:53h Autor:
NAJMOĆNIJA ŽENA ŠEIKA IMA STIL OD KOJEG STAJE PAMET: Nijedan njen odevni komad ne košta ispod 2 MILIONA DINARA
stil najlepše žene u emiratima, Foto: Profimedia

Moza bint Naser važi za jednu od najlepših žena u Emiratima i to s dobrim razlogom.

Ova lepotica ima 63 godine, majka je sedmoro dece, baka nekoliko unučića, supruga katarskog emira i žena koja je pravi primer elegancije i stila.

Supruga katarskog emira postala je 1977. kad je imala 18 godina. Moza bint Naser je tada bila student Univerziteta u Kataru, a zvanje diplomiranog sociologa dobila je devet godina nakon udaje.

Moza znanje sjajno primenjuje u praksi, aktivna je u mnogim organizacijama, poput Arapske demokratske organizacije, Organizacije za obrazovanje, nauku i razvoj zajednice i raznih programa za pomoć deci...

Moza bint Naser
foto: Profimedia

Svetsku javnost je privukla besprekornim modnim stilom kojem se dive milioni žena, ali i stavom, koji je uvek jasno iznosila držeći govore u vodećim političkim i društvenim instutucijama.

Inače, o stilu prve dame Katara pisao je i čuveni “Vogue” koji je uvrstio u pet najbolje odevenih žena sveta. “Vanity Fair” ju je proglasio najlepše obučenom damom plave krvi, a za Džulijena Mekdonalda ona je druga Džeki Kenedi.

Moza je jedna od retkih dama koje 365 dana u godini oblače komade visoke mode poput Chanel, Dior, Gucci, YSL i mnogi drugi...

Njeno veličanstvo kupuje komade koji koštaju između 20.000 i 30.000 dolara, a specijalno dizajnirana odeća za nju dostiže cenu i do 100. 000 dolara.

Pojedini izvori tvrde da se u njenoj rezidendciji krije pravo modno bogatstvo.

U galeriji u nastavku teksta izdvojili smo neka od njenih izdanja kojima je oduševila svet:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs