teži da obori svetski rekord

OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU, OBIMA 130 CM ALI NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: "Mnogi muškarci me gledaju samo kao trofej"

Manekenka ima najveću zadnjicu u Brazililu, teži da obori svetski rekord, a često je u problemu jer ne može da nađe ljubav svog života.

Zanimljivosti
Autor:
OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU, OBIMA 130 CM ALI NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: "Mnogi muškarci me gledaju samo kao trofej"
Manekenka ima najveći zadnjicu u Brazilu, Foto: Printscreen Instagram/vanessa.ataidess

Brazilska manekenka Vanesa Ataides poznata je po svojoj pozamašnoj zadnjici koja privlači veliku pažnju. Važi za veoma poželjnu ženu, a njen Instagram broji preko 350.000 ljudi.

Međutim, Vanesa često upada u nerpijatne situacije zbog svojih oblina, a kako kaže ima problem u ljubavi, jer ne može da pronađe pravog muškarca budući da je svi gledaju samo zbog oblina, a ne zbog onog što ona zapravo jeste.

"Muškarcima sam jako zanimljiva i dobijam puno pažnje. Oni uglavnom "polude" za mnom kada vide moju zadnjicu. Svi gledaju u moju zadnjicu, a preko društvenih mreža mi često nude brak. Ipak, teško mi je pronaći muškarca koji želi biti sa mnom, ne samo s mojim telom. Mnogi muškarci me gledaju samo kao trofej", objasnila je manekenka.

Prema njenim rečima, trenutno ima najveću zadnjicu u Brazilu, a trudi se da njen obim bude još veći. Vanesin cilj je da ima najveću zadnjicu na svetu, te se mnogo trudi kako bi to i ostvarila.

Radi čučnjeve, diže tegove, trči na spravi četiri kilometra... Takođe pazi i na režim ishrane, koji uključuje šest do osam obroka dnevno, a često pije belanca i jede crveno meso.

Njena zadnjica trenutno ima obim 130 cm, dok svetski rekord drži Amerikanka poznatija kao Diva koja ima 250 cm u bokovima.

"Kada dođem do cilja, ne stajem, želim još. Danas imam najveću zadnjicu u Brazilu, ali želim da oborim svetski rekord", rekla je Vanesa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs