MARKO IZ POŽAREVCA POSTAO JE HIT ZBOG NAČINA NA KOJI MUVA ŽENE: Ljude je sramota dok gledaju OVO

Znate onaj tip muškarca koji je toliko siguran u sebe, da kad ga odbiješ glasno viče za tobom: "Ne znaš šta propuštaš!"? E, pa sada je dobio svoj prostor na Internetu

Lifestyle
16:09h Autor:
MARKO IZ POŽAREVCA POSTAO JE HIT ZBOG NAČINA NA KOJI MUVA ŽENE: Ljude je sramota dok gledaju OVO
Foto: Printscreen/TikTok

Marko iz Požarevca postao je prava senzacija u Srbiji kada je na društvenim mrežama objavio niz video klipova u kojima tvrdi kako je on dasa bez premca, te da će žene osvojiti "samim sobom".

Pravi transfer blama dobije svako ko pogleda njegov TikTok profil u kojem on tvrdi da ne nudi ništa osim osmeha i čiste harizme, te da sigurno nije onaj tip muškarca koji nudi "novčanik pun para i skupe automobile".

"Želim da te osvojim samim sobom", rekao je Marko dramatično u video-klipu i skinuo naočare za sunce.

Kako su na Tviteru korisnici komentarisali Marko je tip koji kad ga odbiješ, odgovara: "Ne znaš šta propuštaš".

"Jako me je sramota da ovo gledam, ali ovo je onaj lik što te smara do besvesti glupostima", "Žene, bežite od ovakvih", "Ako je ovo oglas, neka mu neko kaže da će ostati sam do kraja života", neki su od komentara na Tviteru.

Na kraju treba navesti da Marko pored harizme, pameti i osmeha nudi i "magični trik" kada zapucketa prstima, "dešava se magija".

Bez obzira što su komentari o Marku iz Požarevca oprečni, istina je da je trenutno jedan od najpopularnijih TikTokera u Srbiji.

Da li vam se dopadaju njegove metode osvajanja žena? Svoje impresije o Marku podelite sa nama u komentarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs