ASTRO PROGNOZA

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 23. NOVEMBRA: Otvaraju im se nove mogućnosti, a ONI će osvojiti ceo svet

Saznajte kojih 5 horoskopskih znakova očekuje sreća od 22. oktobra do 23. novembra 2022. godine - spremite se za vladavinu Škorpije!

Zanimljivosti
20:06h Autor:
5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 23. NOVEMBRA: Otvaraju im se nove mogućnosti, a ONI će osvojiti ceo svet
5 horoskopskih znakova očekuje sreća u vladavini Škorpije, Foto: Shutterstock

Sunce ulazi u znak Škoprije 22. oktobra i ostaje u njemu sve do 23. novembra. Sezona Škorpije u 2022. godini aktivira transformaciju koju ubrzava moćno pomračenje Sunca u znaku Škorpije. Istog dana kada i pomračenjeSunca, 25. oktobra očekuje vas mlad Mesec u Škorpiji.

Pomračenja u astrologiji, u ovom slučaju pomračenje Sunca, sadrže moćnu energiju koja pomaže da se ubrzaju sve namere napravljene pod tim aspektom. Ako iskoristite ovu energiju za transformaciju, sedite i gledajte rezultate! Međutim, moćna priroda ovog poravnanja može učiniti neke velike promene, zato uvek na umu imajte jasne namere onoga što želite da postignete, piše Sensa.

Pomračenje Sunca
Pomračenje Suncafoto: Shutterstock

Jarac

Ovo je nova sezona za vas i vreme da pređete iz filozofskog moda prošle sezone u društveniju atmosferu. Stari prijatelji bi mogli upravo sada ili kroz slučajne kontakte da vas obraduju nečim lepim. Gledajte to kao na priliku da ponovo nešto naučite, uživate i zabavite se! Dok se Sunce kreće kroz vašu 11. kuću prijateljstva i kolektiva, savršeno je vreme za druženje, saradnju, održavanje događaja ili pokretanje strategije društvenih medija. Zabavite se s tim! Ovo je veoma kreativno vreme. Mlad Mesec i pomračenje sunca u znaku Škorpije 25. oktobra je moćno vreme za stvaranje. Mantra: "Ja transformišem svoju zajednicu".

Škorpija

Srećan rođendan Škorpije! Ovo je vaša sezona. Vreme je da zasijate veliko i sjajno! Otporni ste i ne plašite se izazova. Porodične sreče i unapređenja odnosa očekuje vas u izobilju. Do trenutka kada 25. oktobra dođe do mladog Meseca u Škorpiji i pomračenja Sunca, energije će se ponovo postaviti kako treba. Iskoristite ovaj period za lični razvoj. Mantra: "Radim na svojoj transformaciji".

Devica

Proteklih nekoliko sezona ste samo radili, a taj naporan rad će se isplatiti. Sve više se krećete u svoju autentičnost i samopoštovanje. Kako sezona Škorpija počinje 23. oktobra osećaćete se kao da ste aktivirani u novo uzbzudljivo poglavlje. Energija koju ova sezona donosi učiniće da se osećate kao da možete da preuzmete svet. Ovo samopouzdanje će vas navesti da istražujete nova interesovanja i sklapate nove prijatelje. Mlad Mesec u znaku Škorpije i i pomračenje Sunca 25. oktobra donose vam malo sreće, pa odredite nameru. Mantra: "Otvaram u životu novo poglavlje".

Bik

Sezona Škorpije prelazi sa samoće i brige o sebi do više društvene energije za vas! Pošto Sunce i Venera počnu da se kreću kroz Škorpiju 23. oktobra, osetićete zabavne vibracije za druženje i flert. Moguće je da ćete upoznati neku novu ljubav. Ovo je takođe odličan trenutak da se istaknete kroz karijeru, poslovne odnose i nove projekte. Mantra: "Prihvatam transformaciju".

Ribe

U ovom periodu ćete rasti, a veliki deo ovog rasta jeste oslobađanje starih veza i toksične dinamike moći. Završeci i isceljenja mogli bi da budu deo teme ove sezone. Uzbudljiva stvar u vezi sa ovim je da se pojavljuje jedno divno novo poglavlje: ono koje je osnažujuće i izobilno. Čim otpustite tu staru ustajalu energiju, otvara se prostor za ulazak nove. Oko mladog Meseca Škorpije i pomračenja Sunca 25. oktobra posvetite se svojim mislima, energijom i težnjama. Mantra: "Transformišem svoju energiju".

Izvor: Sensa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs