ASTRO PROGNOZA

IDEALNI I NAJGORI LJUBAVNI PAROVI PREMA HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Strelac i Lav su savršen spoj, a oni da zaborave na vezu

Otkrijte koji je osoba savršena za vas

Zanimljivosti
22:17h Autor:
IDEALNI I NAJGORI LJUBAVNI PAROVI PREMA HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Strelac i Lav su savršen spoj, a oni da zaborave na vezu
Najbolji i najgori ljubavni parovi prema horoskopu, Foto: Shutterstock

Prema horoskopu, pojedini znaci su rođeni jedni za druge, jer su slični po karakteru, temperamentu i interesovanjima, dok ima onih koji bi trebalo u širokom luku da se zaobilaze, kako im srce ne bi bilo slomljeno. Ako ste u vezi, proveite da li je to vaša idealna polovine, a ukoliko ste u potrazi za novim partnerom, dobro obratite pažnju koga da zaobilazite!

Najgore kombinacije znakova u ljubavi su:

Jarac i Ovan

Ne postoji ništa gore od toga kada se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrednosti, vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Par, Svađa, Bračni partneri, Brak, Razvod
foto: Shutterstock

Vodolija i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a sviđa vam se jedna mistična Vodolija, imajte na umu da se taj znak ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodoliju jako nervirati potreba jednog Bika da ga "spusti na zemlju". Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Devica

Praktična Devica voli da je sve po pravilu, organziovano i uređeno, dok Blizanac provodi celi život improvizujući. Blizanac ima običaj zapostavljati kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Devicu jako nervirati. Ona ima isplanirano što sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opuštenog Blizanca će oterati konstantno "zvocanje" Device, bilo da je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planta Merkur koja vlada nad oba znaka.

Vodolija i Rak

Nežni Rakovi celog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda bez koje ne mogu zamisliti život, Rak će sediti kod kuće i patiti za svojim partnerom. Sa druge strane, Vodolija će se provodi s društvom, posvećuje se svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su mu zanimljivije. Takođe, Vodolije znaju biti ponekad i hladne, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Škorpija i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpija to ne želi. Škorpije mogu pružiti nežnost svom partner, ali ne pada im na pamet da idu za nekim i hvali svaki njegov korak. Zapravo, Škorpije će nervirati nametljivost Lavova, a oba znaka će se boriti za dominaciju u vezi. Oba znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa bi im seks mogao biti odličan, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Idealni pravo su:

Ribe i Rak

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nežni, te će pružiti svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će deliti i srećne trenutke. Baš onako kako jedna lepa veza i treba da izgleda. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o deci, kućici u predgrađu i psu koji trči po dvorištu. Takođr, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanac

I jednom i drugom znaku je generalno teško ostvariti stabilnu vezu, jer su nestalni kao osobe. Međutim, Vodoija i Blizanac zajedno se mogu odlično upariti jer se razumeju i funkcionišu na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako iskoristiti slobodno vreme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Zavisnost, Ljubav
foto: Profimedia/Ilustracija

Bik i Devica

Oba znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vreme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu, jer ma koliko delovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svetla, pretvaraju se u živu vatru. Intima je vrlo bitan deo veze i kod Devica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

Ovan i Vodolija

Ovnovi, iako vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju puno pažnje godišnjicama i sličnim stvarima u vezi. Vodolije su jedan od retkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna dela na svakodnevnom planu, a ne velike romantične priče. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strelac

Strijelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga te će učiniti da se oseća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne stvara pritisak svom Strelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole izlaziti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs