10 ČINJENICA ZBOG KOJIH DŽENIFER GARNER NIJE TIPIČNA ZVEZDA: Ne mari za glamur i izgled, a žene širom sveta joj se dive

Dženifer Garner jedna je od retkih glumica koji vodi život daleko od glamura Holivuda i uživa u jednostavnom stvarima koje čine život lepšim

Zanimljivosti
15:08h Autor:
10 ČINJENICA ZBOG KOJIH DŽENIFER GARNER NIJE TIPIČNA ZVEZDA: Ne mari za glamur i izgled, a žene širom sveta joj se dive
10 činjenica o Dženifer Garner, Foto: Profimedia

Američka glumica Dženifer Garner (50) spada u kategoriju žena koja ne pridaje previše značaja glamuru i sjaju Holivuda i više liči na ženu iz susedstva, a zbog toga je obožavaju pripadnice lepšeg pola širom sveta.

Njen Instagram profil prepun je slika iz svakodnevnog života, a na njemu su otkrivene razne činjenice koje do sada niste znali o lepoj glumici, a veoma su zanimljive i poučne. U nastavku teksta vam donosimo neke od njih.

Dženifer Garner vodi život daleko od sjaja Holivuda
Dženifer Garner vodi život daleko od sjaja Holivudafoto: Profimedia

Dženifer i dalje čuva svoje plišane igračke iz detinjstva

Glumica i danas čuva svoju omiljenu dečju igračku. Jednom je na svojoj stranici objavila fotografiju na kojoj petogodišnja Dženifer grli medvedića, a onda se se nedavno uslikala sa istom igračkom i ispod slike napisala: “45 godina kasnije, ti si još uvek moj najbolji najlepši zagrljaj."

Prvo je htela da postane učiteljica, a kasnije inženjerka hemije

dženifer je u detinjstvu sanjala o tome da postane učiteljica kao njena majka Pet, koja je predavala engleski na koledžu. Nakon škole, buduća glumica rešila je da krene očevim stopama koji je bio inženjer hemije, pa je upisala Univerzitet Denison u Ginvili. Ipak, ubzo je preovladala njena velika strast prema glumi i Dženifer je upisala Fakultet za dramsku umetnost.

Glumica je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima s Benom Aflekom

Šta više bila je jedna od prvih koja mu je čestitala na venčanju sa Dženifer Lopez. Garner im je poslala predivan buket cveća i poželela im sreću. Glumica smatra da je održavanje prijateljskih odnosa s bivšim važno za njihovo troje dece kojima je u životu potreban otac.

dženifer Garner i ben Aflek ostali su u dobrim odnosima
dženifer Garner i ben Aflek ostali su u dobrim odnosimafoto: Profimedia

Dženifer zna da svira saksofon

Ljubav prema muzici Dženifer je iskazala još u srednjoj školi gde je svirala u orkestru. Svi su joj predviđali blistavu karijeru, ali je ona ipak rešila da se posveti glumi. Kako sama kaže saksofon sada svira za svoju dušu.

Glumica ima 2 sestre sa kojima je veoma bliska

Glumica je odrasla uz sestre Melisu i Suzan, a kako je jednom prilikom otkrila roditelji su ih odgajali po veoma strogim pravilima. devojčice nisu smele da se šminkaju, buše uši ili farbaju kosu, za razliku od svojh vršnjakinja.

Dženifer svoju energiju crpi iz prirode

Kao veliku zaljubljenik u prirodu Dženifer je otkrila da svaki slobodan trenutak provodi napolju. Nedavno je kupila imanje na kome je odrasla njena majka, a s vremena na vreme objavi fotografije s domaćim životinjama i tvrdi da je jutarnja meditacija u prirodi najbolji način da napuni baterije.

Obožava da kuva

Slavna glumica je veliki ljubitelj kuvanja, a neretko na svom profilu podeli svoje omiljene recepte. Ona često objavljuje i jela prilagođena za najmlađe koje i sama rado sprema svojoj deci.

Ne boji se da pokaže lice bez šminke

Dženifer spada u kategoriju slavnih žena koje nisu opterećene svojim izgledom i ne boje se da će ih neko snimiti u "pogrešnom" trenutku. Upravo zato nije čudno da glumicu često uslikaju bez šminke tokom šetnji po Los Anđelesu.

Dženifer Garner često možemo videti bez šminke
Dženifer Garner često možemo videti bez šminkefoto: Profimedia

Zalaže se da sva deca imaju jednako obrazovanje

Glumica je član upravnog odbora organizacije "Save the Children USA." Ona se zalaže nacionalnu pismenost i pomaže ugroženim porodicama da lakše školuju svoju decu. Takođe sudelujeu organizaciji koja omućava deci iz siromašnih porodica da imaju adekvatnu ishranu tokom nastave.

Dženifer je suosnivačica fabrike za prodizvodnju organske dečije hrane

Fabrika u kojoj je glumica i direktorka brenda zove se "Once Upon a Farm". Osnovan je 2018., a Dženifer vredno radi na njegovu promovisanju. Često deli novosti s događaja koje organizuje i podseća nas koliko je važno da se deca pridržavaju zdrave ishrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs