paparaci zabeležili

PRIČALO SE DA ZATEŽE KOŽU BOTOKSOM, ALI ONA NEGIRA: Ovako Dženifer Garner izgleda bez trunke šminke! (FOTO)

Holivudska glumica prošetala u prirodnom izdanju!

Lepi & Zdravi
Autor:
PRIČALO SE DA ZATEŽE KOŽU BOTOKSOM, ALI ONA NEGIRA: Ovako Dženifer Garner izgleda bez trunke šminke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Garner (50) važi za glumicu koja nema problema da se u javnosti pojavi u prirodnom izdanju. Bivša žena Bena Afleka nije opterećena svojim izgledom, te ne čudi što je sada uslikana bez šminke tokom šetnje u Los Anđelesu sa detetom.

Dženifer je za opuštenu šetnju ponela crne helanke i crnu majicu i teget gornji deo trenerke, dok je sportski autfit zaokružila patikama.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Paparaci su glumicu snimili dok je pričala mobilnim telefonom, a u ruci je nosila kafu, zaštitnu masku i naočare, ne skidajući osmeh sa lica.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Međutim, u prvom planu je njeno lice bez trunke šminke.

Svojevremeno su američki mediji pisali da glumica svoj dobar izgled duguje botoksu i filerima zbog čega ima sjajnu kožu, a navodno je prestala sa zahvatima kada je videla da se primećuju i da izgleda 'zamrznuto'.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Međutim, ona je to demantovala.

"Neću nikad da idem na botoks jer imam veliko čelo i ne želim da izgleda kao ploča, kao veliki glečer', rekla je jednom Dženifer.

Dženifer Garner vodi dosta računa i o fizičkoj aktivnosti, te praktikuje kardio ples, pliometrijske treninge koji obuhvataju različite varijante vertikalnih i horizontalnih skokova, a diže i tegove.

Inače, glumica je jako posvećena deci, ćerkama Violet (16) i Serafini (13) te sinu Samuelu (10) koje je dobila u braku sa Benom Aflekom, koji je obnovio vezu sa Dženifer Lopez, koju je i verio.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs