pogledajte

OVA ZANOSNA BAKA POTROŠILA JE ČITAVO BOGATSTVO NA TETOVAŽE: Njenom telu mnogi se dive, a tek da čujete čime se bavi

Kerstin Tristan je manekenka i baka iz Nemačke koja je potrošila čitavu svoju ušteđevinu kako bi istetovirala celo telo.

Zanimljivosti
17:02h Autor:
OVA ZANOSNA BAKA POTROŠILA JE ČITAVO BOGATSTVO NA TETOVAŽE: Njenom telu mnogi se dive, a tek da čujete čime se bavi
Kerstin Tristan, Foto: Printscreen Instagram/tattoo_butterfly_flower

Kerstin Tristan (55) privlači veliku pažnju svojim istetoviranim telom. Ova baka i manekenka iz Nemačke na tetovaže je potrošila oko 35 hiljada evra.

Ona tvrdi da nije podnosila tetovaže, ali nakon što je 2015. godine uradila svoju prvu na ruci, stvari su se promenile. Od tada, ona nije mogla da stane, te je njeno telo ubrzo bilo prekriveno tetovažama, različitih motiva.

"Životnu ušteđevinu sam potrošila na tetovaže. Do sada sam uložila oko 35.000 evra. Jednostavno sam želela da probam nešto novo. Sada, kada se pogledam u ogledalo, vidim prelepu livadu", rekla je ona za Dejli star.

Osim velikim brojem tetovaža, Kerstin se može pohvaliti i svojim zanosnim telom koje joj donosi novac, budući da je napravila nalog na stranici Onli Fans, gde njena atraktivnost dolazi do izražaja.

Mnogi je kritikuju ističići da je šteta što tetovažama prekrila svoje zanosno telo, a ima i onih koji su očarani. Erstin često dobija komplimente na račun svog mladolikog izgleda, te joj neretko govore da izgleda bolje od mnogih mlađih žena.

Kerstin provokativne fotografije dodaje i na svoj Instagram profil, koji broji 190 hiljada pratilaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs