na udaru kritika

SLAVNA SRPKINJA NA UDARU KRITIKA JER KUPA DETE U SUDOPERI: Svoju šestogodišnju ćerku je toliko razmazila da je BIZARNO

Koko Ostin ponovo kritikuju zbog ćerke, a slavna Srpkinja odgovorila je u svom stilu.

Celebrities
Autor:
SLAVNA SRPKINJA NA UDARU KRITIKA JER KUPA DETE U SUDOPERI: Svoju šestogodišnju ćerku je toliko razmazila da je BIZARNO
Najpoznatija Srpkinja kupa ćerku u sudoperi a ima milione, Foto: Profimedia

Koko Ostin, supruga čuvenog repera i glumca Ajs Tija, ponovo je uspela da šokira javnost. Naime, kao da nije bilo dovoljno u prošlosti to što ju je učila da tverkuje, ili to što je doji iako ima 6 godina, već je u nekoliko navrata pokazala i više nego čudne roditeljske metode.

Koko Ostin
foto: Profimedia

Tako nema problem da pred ćerkom šeta gole pozadine, ili da šeta oskudno odevena, da je vozi u kolicima koja su za decu manjeg uzrasta, a da joj sa druge strane dozvoljava da nadogradi nokte kakve ne nose čak ni odrasli.

Naime, Koko je na Instagramu podelila video na kome se vidi kako malenu Šanel kupa ne u kadi, pa čak ni u lavabou ili koritu, već u sudoperi!

"Najlakše je okupati je u sudoperi kada moramo da budemo brze", napisala je atraktivna 43-godišnjakinja uz simpatičan snimak.

Ovaj potez je podigao priličnu buru na društvenim mrežama , pa nisu ni zaostali loši komentari na njeno majčinstvo:

"Uporno joj ne dozvoljavaš da odraste", "Dovoljno je stara da se sama kupa, ne znam zašto praviš od nje nesposobno dete", "Bolesno je koliko se trudiš da je pretvoriš u bebu, iako je već odrasla devojčica", "Nije normalno koliko si je razmazila", "Meni ovo uopšte nije slatko - bizarno je", samo su neke od opaski.

Koko Ostin
foto: Profimedia

Naravno, i sama Koko u jednom trenutku se osvrnula na reči koje su joj uputili pratioci. "Vau i još jednom vau! Idemo ponovo!", započela je Ostinova nakon kritika. "To što sam moju devojčicu okupala u sudoperi je postalo viralno? Ljudi, već morate da znate da sam ja drugačija od svih majki", nastavila je. "Radim ono šta mi se radi i šta mi je lakše. Neki od vas bolje da nauče nešto od mene nego što me ponižavate", uzvratila je žestoko na Tviteru.

Podsetimo, ova plavuša postala je poznata javnosti zbog braka sa reperom Ajs Tijem, sa kojim je na ludi kamen stala još davne 2005. godine.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs