SUPRUG MARIJE PETRONIJEVIĆ IMA ČUDNU NAVIKU DA OBJAVLJUJE SLIKE DRUGIH ŽENA NA PROFILU: A evo i zbog čega

Glumica je po drugi put postala majka ali javnost ne prestaje da intrigira njen misteriozni suprug zbog koga je napustila glumu i otišla na selo.

Celebrities
Autor:
SUPRUG MARIJE PETRONIJEVIĆ IMA ČUDNU NAVIKU DA OBJAVLJUJE SLIKE DRUGIH ŽENA NA PROFILU: A evo i zbog čega
Ko je misteriozni suprug naše lepe glumice?, Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević je jedna od retkih koja može da se pohvali posebnom prirodnom lepotom kojom pleni gde god se pojavi! A ono što je još izuzetnije kod nje, odoleva svim iskušenjima današnjice i zalaže se za prave vrednosi! Sada je obradovala javnost divnim vestima , po drugi put je postala mama.

Marija je istakla da nije želela da sazna pol bebe sve do porođaja: "Nisam želela da saznam pol bebe. Tako je bilo i kad sam rodila sina" - rekla je ona svojevremeno.

Najmlađi član porodice Petronijević-Isaković je plavokosi dečak čije ime lepa glumica ne želi da otkrije, ne sluti šta ga uskoro očekuje.

"Sin nije svestan da dobija društvo. Još je mali, krajem oktobra će napuniti dve godine. Verovatno ću bebu morati da stavljam na višu platformu da ne ubacuje igračke preko nje, što sam čula da je čest slučaj kod braće i sestara s malom razlikom u godinama. Sin je veoma vezan za mene, iako je tata veći autoritet. Sve ga zanima, veoma je živahan, čak želi da se popne na traktor. Pretpostavljam da će biti veoma ljubomoran kad shvati da mora da deli mamu s još jednom bebom. Volela bih da imamo više dece, što znači da se možda nećemo zaustaviti na ovoj bebi" - rekla je ona za "Gloriu" i dodala:

Bez obzira na to što smo svakako planirali drugo dete, ono nas je iznenadilo. Smatram ga darom od Boga zato što sam nedavno ostala bez roditelja u kratkom vremenskom periodu. Veoma sam zahvalna što mi se trudnoća baš sada desila jer mi je bila potrebna kako bih se osvežila i motivaciono podigla", prenosi Blic.rs

Otkako se proslavila maestralnom ulogom doktorke Ivane u seriji "Selo gori, a baba se češlja", javnost je sve više bila zainteresovana i za njen privatni život. Godinama se spekulisalo ko je muž lepe glumice, a kada je ona na vrhuncu karijere odlučila da se povuče na selo i posveti porodici - interesovanje za njen život je znato poraslo.

Marija je tada i otkrila identitet svog supruga, koji je poznat javnosti kao veliki humanitarac iz Loznice. Naime, on je pre desetak godina pokrenuo akciju "Milinko vam daruje" gde je putovao po Srbiji i ostavljao više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

"Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac", otkrio je Milinko svoje dileme jednom prilikom.

Marija Petronijević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Izgleda da se Marija i Milinko zalažu za iste stvari, jer je i glumica odlučila da se okrene duhovnim vrednostima, te odavno već živi u selu Visibabe gde uzgaja stoku i obrađuje zemlju.

"Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju," rekao je svojevremeno Milinko.

Međutim, Milinko pored svog humanitarnog rada i braka sa Marijom Petronijević, veliku pažnju skreće na sebe neobičnim i pomalo čudnim objavama na društvenim mrežama. Naime, nije retkost da on na Instagramu postavi slike glumica i pevačica sa domaće i javne scene, a kada ga pitaju zašto to radi, on kaže: "Lepa žena. Ima li lepšeg razloga za to? A i da novinari imaju o čemu da pišu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs