DŽENIFER ANISTON U KUPAĆEM NA PLAŽI POKAZALA 2 NOVE TETOVAŽE: Žalila se kako su joj vežbe uništile telo, a obukla bikini

Glumica Dženifer Aniston mnogo vremena provodi vežbajući kako bi njeno telo i u šestoj deceniji bilo vitko i zategnuto

Star look
Autor:
DŽENIFER ANISTON U KUPAĆEM NA PLAŽI POKAZALA 2 NOVE TETOVAŽE: Žalila se kako su joj vežbe uništile telo, a obukla bikini
Dženifer Aniston pokazala 2 nove tetovaže, Foto: Printscreen/Instagram

Glumica Dženifer Aniston ima 54 godine i telo devojke u tridesetim. Glumica nikad nije krila da je sve svoje resurse uložila da njeno telo bude zategnuto i zdravo što duže vremena.

Zato što telo tretira kao "svoj hram", mnoge su iznenadile i njene dve tetovaže koje je relativno skoro uradila. Jedna je na stopalu i ispisano je jednostavno "Norman", a posvećena je njenom preminulom psu Normanu. Dok je druga na zglobu i predstavlja broj 11. Oni koji je poznaju kažu da Dženifer smatra da joj broj 11 donosi sreću. Tog dana je rođena, ali i 2011. godine joj je ugino pomenuti pas, kojeg je glumica neizmerno volela.

Dženifer je relatinvo skoro na Instagramu, a njene objave su sasvim lične i oslobođene bilo kakvih predrasuda i dokazivanja.

Najnovija objava u nizu prikazuje par fotografija koje su obeležile njeno leto. To je druženje sa omiljenim prijateljima, kao i video snimak koji prikazuje glumicu na plaži u bikiniju.

Pre par meseci, glumica se požalila kako je surovim treninzima bukvalno uništila svoje telo koje nema ni "gram masti".

Dženifer Aniston
foto: Printscreen/Instagram

"Ustajala sam Bog zna koliko sati pre posla da bih sat vremena radila kardio trening - mislila sam da mora da boli ili da treba da se osećam kao da ću da se onesvestim nakon treninga. Ali to nije istina.

Zbog tog verovanja i forsiranja, bukvalno sam slomila svoje telo. Moj fizioterapeut mi je dao Barbi lutku prekrivenu kinezo trakom, samo da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u proteklih 15 godina," priznala je Dženifer.

Dženifer Aniston
foto: Printscreen/Instagram

Zbog raznih povreda Dženifer ni danas ne može da siđe stepenicama, a da se pri tome ne pridržava za gelender.

Glumica sada praktikuje i zastupa novi vid treninga, koji je po njoj mnogo efikasniji i bolji:

"Kada odem kod doktora na fizičku analizu, moje telo sada ima nižu masnoću nego ikad ranije," rekla je ponosno Dženifer.

Pogledajte kako danas izgleda Dženifer Aniston:

1 / 6 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs