brutalno

"KAO KRAVA DA LEŽIM NA STOLU, DA ME SEKU, UŽAS": Natašu su razapeli nakon izjave da se nikad ne bi porodila PRIRODNO

Nataša je izazvala lavinu komentara oštrim stavom o porođaju na TikToku, nakon čega je njen video postao viralan.

Porodica
17:44h Autor:
"KAO KRAVA DA LEŽIM NA STOLU, DA ME SEKU, UŽAS": Natašu su razapeli nakon izjave da se nikad ne bi porodila PRIRODNO
Nataša izazvala lavinu komentara oštrim stavom o porođaju, Foto: Printscreen TikTok/natasapopovic92

Uloga majke je jedna od najzahtevnijih i najodgovorniji, dok sama trudnoća i porođaj sa sobom nose određene poteškoće. Mnoge majke na društvenim mrežama razmenjuju iskustva sa porođaja i daju jedna drugoj savete.

Međutim, jedan video na TikToku napravio je pravu pometnju na ovoj mreži, nakon što je tiktokerka Nataša Popović iznela svoj stav o porođaju.

Naime, ona je iznela svoje mišljenje po pitanju prirodnog porođaja, a kao odgovor jednoj doktorki koja je istakla da 90 % žena želi da se porodi carskim putem, ne shvatajući odakle toliki strah od prirodnog porođaja.

"Pa normalno da ću da imam strah. Zašto da me boli, 24 sata da se porađam, kao krava da ležim tamo na stolu, da me seku, užas. Ne mogu da zamislim da neko svesno želi da se porađa prirodnim putem u 21. veku, gde bar imaš mogućnost izbora.", rekla je Nataša u video snimku koji je postao viralan i izazvao pravu pometnju.

Mnogi su na negativan način shvatili Natašine reči, budući da je na oštar način rekla nešto što mnogo žena misli. Ubrzo su počeli da osuđuju ovu tiktokerku u komentarima, nakon čega je ona isključila mogućnost komentarisanja videa.

Međutim, korisnici TikToka počeli su masovno da daju svoje mišljenje na ovu temu. Dok su je jedni oštro osudili, smatrajući da je preterala, drugi su joj pružili podršku, verujući da je u pravu i da je samo iskrena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs