SAMO ONA JE USPELA DA ZAVEDE 3 DECENIJE MLAĐEG FRAJERA: Ima 90 godina, a pomutila mu je um neodoljivim izgledom

Džoan Kolins ima 90 godina, ali je to ne sprečava da uživa u ljubavi sa 32 godine mlađim suprugom.

Ljubav
10:29h Autor:
SAMO ONA JE USPELA DA ZAVEDE 3 DECENIJE MLAĐEG FRAJERA: Ima 90 godina, a pomutila mu je um neodoljivim izgledom
Glumica ima 90 godina i uživa sa 3 decenije mlađim, Foto: Profimedia

Legendarna holivudska glumica Džoan Kolins nedavno se pohvalila svojim zanosnim telom, u 90. godini, pozirajući u kupaćem kostimu. Mnogi su oduševljeno komentarisali njen izgled, smatrajući da joj godine ne mogu ništa i da je neuništiva.

Se*s simbol 80-ih i legendarna zvezda 'Dinastije' čak pet puta je stala na ludi kamen, a sreću je našla u poslednjem braku sa 32 godine mlađim Persijem Gibsonom.

Džoan Kolins i Persi Gibson
Džoan Kolins i Persi Gibsonfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zbog ogromne razlike u godinama, njihovom braku mnogi su predviđali kraj. Međutim, par je demantovao te tvrdnje, pokazavši da izgledaju nikad srećnije i zaljubljenije.

Nedavno su uslikani dok su dolazili u jedan restoran na večeru, a svima je za oko zapao njihovo osmeh. Inače, par će 17. februara proslaviti 21 godinu braka što je dosad najduži brak za Džoan. "A rekli su da neće trajati", našalila se glumica jednom prilikom i tako odgovorila na kritike javnosti.

Džoan Kolins i Persi Gibson
Džoan Kolins i Persi Gibsonfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos oštrim komentarima, njih dvoje se nikad nisu osvrtali na to, a zanimljivo je da se ona nakon četvrtog propalog braka više nije htela udavati. Ipak, Persi ju je razuverio i ponovno odveo pred oltar,17. februara 2022. u jednom londonskom hotelu.

"Mislim da je tajna sretnog braka da su si partneri međusobna podrška i razumeju da će u njihovom odnosu biti uspona i padova. Nećete se uvek složiti u svemu, ali morate uživati u zajedničkom druženju. Persi je neverovatan muškarac, jako je dobar i brižan", ispričala je Džoan.

Džoan Kolins i Persi Gibson
Džoan Kolins i Persi Gibsonfoto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je mnogi osuđuju zbog braka sa višestruko mlađim muškarcem, Džoan to vidi kao veliku prednost.

"Velika je prednost biti u braku s mlađim muškarcem jer on ima jaku potentnost i veoma je vitalan, a to i mene podstiče da budem u formi, fizički i mentalno", objasnila je glumica. Njen suprug priznao je da Džoan vođenje ljubavi zahteva najmanje dva puta nedeljno, do su mnogi oduševljeni njenom snagom u 90. godini.

1 / 7 Foto: Profimedia

Podsetićemo, Džoan je imala jako težak život, a njeno priznanje da je bila silovana i ponižavana od starane prvog supruga, mnoge je zaprepastila.

Glumica je i u dokumentarnom filmu 'Ovo je Joan Collins' otkrila šokantne detalje života. Naime, prvi suprug, pokojni glumac Maksvel Rid ju je silovao na prvom sastanku.

Džoan Kolins
Džoan Kolinsfoto: Profimedia

"On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla k sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je imao se*s sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam 'iskorištena'. Sada to zovemo silovanje na dejtu", ispričala je Džoan.

Zbog velike sramote koju je tada osećala, ona se udala za svpg silovatelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs