SVI BIVŠI MOMCI ANE RAJKOVIĆ: Bila je verena za Ražnatovića, ljubila je Zvezdinog fudbalera, a muža upoznala slučajno

Ana Rajković je u braku je s golmanom reprezentacije Srbije Predragom Rajkovićem, a evo sa kim je bila u vezi pre nego što se skrasila

Celebrities
18:12h Autor:
SVI BIVŠI MOMCI ANE RAJKOVIĆ: Bila je verena za Ražnatovića, ljubila je Zvezdinog fudbalera, a muža upoznala slučajno
Svi momci Ane Rajković, Foto: Printscreen/instagram/rajkovic__ana

Ovih dana u žiži javnosti našla se Ana Rajković, supruga golamana fudbalske reprezentacije Srbije - Predraga Peđe Rajkovića. Kako bi bodrila svog supruga, Ana je otputovala u Dohu odakle je i podelila fotografije na svom Instagramu.Inače, Ana i Peđa su braku su od 2018. a par ima dva sina - Relju i Tadiju.

Ana Rajković bila je poznata medijima i pre udaje za golmana, uglavnom po vezama sa poznatim muškaricima. Naime, Ana je bila verena za Veljka Ražnatovića, ali pored njega, manekenka je bila u dugogodišnjoj vezi sa Srđanom Mijailovićem, fudbalerom Crvene Zvezde.

Ana Rajković bila je verana za Veljka Ražnatovića
Ana Rajković bila je verana za Veljka Ražnatovića foto: Kurir / Damir Dervišagić

Jednom prilikom otvoreno je govorila o bivšim momcima i navela da se ne stidi svojih izbora. "I dalje sam prijatelj sa svim svojim bivšim momcima. Ne vidim ništa ružno u time. Svi moji dosadašnji izbori su bili pravi. To sam birala i ponosim se time", rekla je Ana za domaće medije.

Jednom prilikom, slavni par je otkrio i kako su se upoznali.

"Upoznali smo se zahvaljujući mojoj tetki koja je želela da kupi psa", rekao je Peđa za Hello.

"To je kraća verzija priče. Peđa me je zapravo video ranije, ali se ustručavao da priđe. Kada je njegova tetka izrazila želju da nabavi psa, setio se da moja mama ima odgajivačnicu pomeranaca, pa je iskoristio priliku da sa mnom stupi u kontakt. Našli smo se u jednom restoranu, kupio je psa, ali tada se između nas ništa nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, čini mi se posle utakmice Srbija-Gruzija, i od tada smo nerazdvojni", dodala je Ana.

Ana i Peđa su braku su od 2018. godine
Ana i Peđa su braku su od 2018. godine foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

U vreme kada su počeli da se zabavljaju, Predrag je živeo u Tel Avivu i igrao za tamošnji Makabi, a Ana se vrlo brzo preselila kod njega. Tada se, priznala je, nije dobro snalazila u kuhinji, ali se to vrlo brzo promenilo.

"Kada se dvoje iskreno voli, eventualne poteškoće ostaju u drugom planu. Na početku našeg zajedničkog života nisam znala ni čaj da skuvam, ali sam u međuvremenu postala prilično vešta u kuhinji. Iako imamo pomoć u kući, zadovoljstvo mi je da Peđi pripremim ručak dok je na poslu, a nije mi teško ni da obavim druge poslove.

U slobodno vreme, ako nismo na plaži, idemo u bioskop ili obilazimo neka zanimljiva mesta u gradu. Peđa ranije nije voleo duge šetnje, ali je, hteo ne hteo, uz Pabla (psa, prim. aut.) navikao na pešačenje", rekla je svojevremeno Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs