SUPRUGA DUŠANA TADIĆA NIJE TIPIČNA ŽENA FUDBALERA: Ne razmeće se markama i novcem, a krasi je prirodna lepota

Supruga Dušana Tadića nije tipična žena fudbalera, a malo ko zna kako ona zapravo izgleda

Celebrities
20:16h Autor:
SUPRUGA DUŠANA TADIĆA NIJE TIPIČNA ŽENA FUDBALERA: Ne razmeće se markama i novcem, a krasi je prirodna lepota
Ko je žena Dušana Tadića?, Foto: Kurir / Dado Đilas

Dušan Tadić (34) kapiten je fudbalske reprezentacije Srbije koja večeras igra meč sa Švajcarskom, a od samog početka Svetskog prvensta u Kataru vedar duh i osmeh ga nisu napuštali.

Kao i ostali naši igrači, Dušan ima veliku podršku porodice, ali njegova supruga, za razliku od ostalih žena fudbalera, ne voli da se javno eksponira i još uvek nije uslikana na tribinama u Dohi.

Tadić je od 2013. godine u srećnom braku s Draganom Vukanac koja mu je rodila troje dece - sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a kako on igra za Ajaks, par već godinama živi u Holandiji.

Njih dvoje su se upoznali dok je Dušan igrao za FK Vojvodina, a par svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je Tadić svojevremeno za domaće medije.

Dragana, za razliku od ostalih žena naših reprezentativaca, nije previše aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se javno eksponira. Tako se na njenom profilu mogu videti samo dve Draganine fotografije i jedna Dušanova.

Prema pisanju medija par poseduje luksuznu nekretninu u Holandiji u vrednosti od dva miliona evra, ali do sada nikada o tome nisu javno govorili niti se preterano razmeći markama i statusnim simbolima.

Dušan Tadić vodi miran porodični život
Dušan Tadić vodi miran porodični život foto: Kurir / Dado Đilas
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs