veoma je uspešna

SESTRA ČUVENE BRAĆE MILINKOVIĆ SAVIĆ JE BOŽANSTVENA: Ima sjajno zanimanje, a jedan od njih je veoma OŠTAR PREMA NJOJ

Čuvena braća Sergej i Vanja Milinković Savić imaju sestru koja izgleda božanstveno.

Celebrities
15:59h Autor:
SESTRA ČUVENE BRAĆE MILINKOVIĆ SAVIĆ JE BOŽANSTVENA: Ima sjajno zanimanje, a jedan od njih je veoma OŠTAR PREMA NJOJ
Sergej i Vanja, Foto: Printcsreen Instagram/vanja_32

Budući da je u foskusu Svetsko prvenstvo u fudbalu, mnogi igrači izazvali su veliko interesovanje javnosti. Među njima su i naši proslavljeni reprezentativci, Vanja i Sergej Milinković Savić, koji su karakteristični zbog dva prezimena.

Ljubav prema fudbalu su nasledili od svog oca Nikole Milinkovića, koji je takođ bio profesionalni fudbaler. Majka Milana Savić je nekada igrala košarku, te je jasno da su jedna sportska porodica.

Vanja i Sergej Milićević Savić
Vanja i Sergej Milićević Savićfoto: Printscreen Instagram / sergej___21

Međutim, malo ko zna da njih dvojica imaju sestru, koja se takođe uspešno bavi sportom. Dok su njh dvojica krenuli očevim putem, Jana (18) je talenat nasledila od majke, te aktivno igra košarku.

Jana se ove godine našla među nekoliko devojka koje su dobile stipendije pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

Čini se da je Jana prava srećnica imajući dva brata koja je podržavaju i čuvaju. Sergej je jednom prilikom istakao da je cela porodica ponosna na nju.

"Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji i hip-hop ples u jednoj grupi. Mama je, naravno, ponosna na Janu, ali mislim da će više insistirati na školi. Ja sam malo oštriji prema sestri, ali srčan. Čuvam je sa strane", rekao je svojevremeno ponosni brat.

Inače, Sergej je veren devojkom koja ne prestaje da oduševljava javnost svojom lepotom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs