NAŠEG NAJLEPŠEG FUDBALERA ZAVELA JE ZGODNA ITALIJANKA: Nema koji muškarac Dušanu Vlahoviću nije zavideo na NJOJ

Naš najbolji fudbaler Dušan Vlahović, navodno je pao na čari devojke koju zovu "italijanska Megan Foks", u pitanju je manekenka i misica koja je i te kako poznata tamošnjoj javnosti

Celebrities
21:16h Autor:
NAŠEG NAJLEPŠEG FUDBALERA ZAVELA JE ZGODNA ITALIJANKA: Nema koji muškarac Dušanu Vlahoviću nije zavideo na NJOJ
Ko je nova devojka Dušana Vlahovića?, Foto: DIL BENAYACHE / Sipa Press / Profimedia

Dušan Vlahović važi za jednog od najuspešnijih fudbalera Srbije, a na večerašnjem meču sa Švajcarskom postigao je svoj drugi gol na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Osim što ostavlja bez teksta sve ljubitelje fudbala svojim majstorijama na terenu, tako i brojne dame osvaja neverovatno privlačnim izgledom.

Dušan Vlahović važi za najlepšeg fudbalera
Dušan Vlahović važi za najlepšeg fudbalera foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako se sa sigurnošću ne zna kakav je trenutni emotivni status zgodnog sportiste, italijanski mediji ga već neko vreme spajaju s Italijankom Karolinom Stramare, inače bivšom misicom.

Kako su tamošnji mediji pisali Vlahović je pao na čari lepe manekenke koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Priče o vezi započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Dušan je 28. januara napunio 22 godine, a Karolina dan ranije 23.

Inače, lepa Karolina nakon što je postala Miss Italije, titulu je posvetila majci koja je2018. godine izgubila bitku sa rakom. Ovu lepoticu samo na Instagramu prati preko 450 hiljada ljudi, a ispod svake objave može se pročitati sijaset komplimenta na račun njenog izgleda koji, malo je reći da obara s nogu.

Strastvena navijajačica "Juventusa" za koji Vlahović igra vosim što radi kao model je i prezenterka sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

Stramara i Vlahović su navodno započeli vezu odmah nakon što je raskinuo vezu sa Mariasole Polio, još jednom poznatom italijanskom influenserkom, a još fotografija zanosne Karoline pogledajte u galeriji u nastavku:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/carolinastramare_
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs