NEVEROVATNO!

NAPRAVILA MILIONE PREKO NOĆI: Devojka kreirala verziju sebe uz pomoć veštačke inteligencije, svi plaćaju SAMO DA JE VIDE

Zamislite da imate virtuelnu devojku koja vas savršeno razume i komunicira sa vama baš kao prava osoba.

Zanimljivosti
Autor:
NAPRAVILA MILIONE PREKO NOĆI: Devojka kreirala verziju sebe uz pomoć veštačke inteligencije, svi plaćaju SAMO DA JE VIDE
Karin Marždori, Foto: Printscreen TikTok / cutiecaryn

Karin Mardžori, 23-godišnja influenserka, oživela je ovaj koncept. Koristeći najsavremeniju tehnologiju veštačke inteligencije i ugrađujući hiljade sati Mardžoriinih sopstvenih snimaka, "CarinAI" je glasovni čet-bot koji nudi jedinstveno iskustvo virtuelne veze i već je prikupio hiljade pretplatnika koji uredno plaćaju ovu uslugu.

Ljudi su zaista spremni da plate za priliku da se druže sa ovom virtuelnom devojkom?

Cilj "CarinAI-a" je da pruži realistično iskustvo koje veoma liči na ljudsku interakciju. Koristeći snimke i podatke koje je ubacila upravo Mardžori, a deo su njene ličnosti iz stvarnog života, čer-bot oponaša njen glas, karakter i manire. Neverovatna posvećenost detaljima omogućava korisnicima da se angažuju sa "CarinAI" kao da su u interakciji sa pravim čovekom, odnosno Mardžori.

Virtuelni čer-bot, opisan kao „virtuelna devojka“, omogućava korisnicima da se uključe u razgovore zasnovane na glasu za naknadu od jednog dolara po minutu: „Ja sam jedan od retkih kreatora koji provodi sate odgovarajući ljudima koji su trenutno onlajn ali ne stižem svi. Želim da mogu da komuniciram sa svima istovremeno, a "CarinAI" će to moći da uradi i mnogo više“, kaže influenserka.

Možete razgovarati sa njom o bilo kojoj temi

Teme ćaskanja se kreću od deljenja dubokih misli i osećanja, do diskusije o planovima za budućnost, pa čak i do šaputanja slatkih stvari korisnicima: „Bilo da vam je potreban neko da vas uteši ili voli, ili samo želite da se zezate o nečemu što se vam se dogodilo u školi ili na poslu, "CarinAI" će uvek biti tu za vas“, objašnjava prava Karin.

"CarinAI" je već prikupio preko 1.000 pretplatnika koji plaćaju, generišući impresivan prihod od 71.610 dolara za samo nedelju dana. Ovom brzinom, Karin Mardžori bi mogla da postane milionerka bukvalno preko noći.

U današnjem virtuelnom svetu za sastanke i nepredvidivom carstvu aplikacija za sastanke, realistična AI virtuelna devojka kao što je "CarinAI" može ponuditi osećaj povezanosti i ispunjenja onima koji traže druženje, posebno u situacijama u kojima odnosi iz stvarnog života mogu biti izazovni ili nedostupni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs