NAJBOLJEM PRIJATELJU JE PREOTEO ŽENU: Mlađa je od njega 18 godina, a on zbog plastičnih operacija liči na VOŠTANU FIGURU

Sajmon Kauel preoteo je ženu najboljem prijatelju, a zbog plastičnih operacija gotovo da ne liči na sebe

Celebrities
Autor:
NAJBOLJEM PRIJATELJU JE PREOTEO ŽENU: Mlađa je od njega 18 godina, a on zbog plastičnih operacija liči na VOŠTANU FIGURU
Najpoznatiji Englez preoteo je ženu najboljem prijatelju, Foto: AGEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mužički mogul Sajmon Kauel stoji iza šou programa X Factor i Američki idol, kao i svetski poznatog, klasičnog multinacionalnog kvarteta IL Divo.

Iako je u javnosti često prisutan, publika ne zna mnogo o životu Britanca koji je nedavno napunio 63. godine.

Kao muzički producent, TV ličnost i biznismen, Kauel se već četiri decenije uspešno penje na lestvici moći, i to ne samo zbog smisla koji ima za televizijsku industriju, već i zbog karakterističnih javnih nastupa i činjenice da nedvosmisleno sledi svoje instinkte.

Sajmnon Kauel upešan je muzički mogul
Sajmnon Kauel upešan je muzički mogul foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Nedavno je proglašen najplaćenijom televizijskom osobom u Americi, a prema rezultatima jednog istraživanja, u Britaniji je poznatiji od Boga i kraljice Elizabete.

Ipak, pored njegovog poslovnog uspeha, javnosti je saleko zanimljiviji njegov privatni život. Sajmon je već godinama u vezi sa Loren Silverman, a zanimljivo je da je upravo nju preoteo svom tada najboljem prijatelju, milioneru Endruu Silvermanu.

Naime, lepu Loren upoznao je dok je ona bila u braku, a romansu su dugo držali dalje od očiju javnosti. Ipak, za njihovu aferu pročulo se 2013. godine, kada su procurile vesti o njenoj trudnoći.

Sajmon Kauel u vezi je s bivšom ženom najboljeg prijatelja
Sajmon Kauel u vezi je s bivšom ženom najboljeg prijatelja foto: Profimedia

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam srećan i pratio sam je na prvi ultrazvuk. Osetio sam se neverovatno zaštitnički prema njoj i prema detetu. Nikada nešto slično pre toga nisam osetio", priznao je Sajmon u jednom od intervjua za Daily Mail.

Iako im mnogi nisu predviđali dugu vezu, Kauel i 18 godina mlađa Loren i dalje su zajedno, a trude se da svali slobodan trenutak provode zajedno.

Inače, u poslednje vreme često se o Sajmonu piše zbog njegovih estetskih operacija, zbog čega danas gotovo da ne liči na sebe.

Sajmon Kauel ne liči na sebe od botoksa
Sajmon Kauel ne liči na sebe od botoksa foto: Printscreen/youtube

Naime, na zvaničnom Tviteru nalogu britanskog izdanja "X Faktora" Sajmon je lično pozvao kandidate da se prijave za šou, a njegov izgled zaprepastio je celu javnost.

"Izgleda kao da se topi", "Šta se ovom čoveki desilo", "Lice mu je kao kod voštane figure", "Jezivo kako izgleda", samo su neki od komenatara.

Sajmon inače nikada nije krio da redovno koristi botoks kako bi sačuvao mladolik izgled. Nekadašnje lice Sajmona Kauela daleko se razlikuje od onog koje trenutno ima zahvaljujući botoksu i plastičnoj hirurgiji.

Pre svog 60. rođendana izgledao je preplanuo, blistavo belih zuba i zategnutog lica i godinama je tvrdio da je zagovornik zdrave ishrane i zdravog života. Međutim, ovde je zasigurno uključena estetska hirurgija, koja je reklo bi se po komentarima, napravila suprotan efekat od onoga što je želeo.

Sajmno ne krije da koristi botoks
Sajmno ne krije da koristi botoks foto: immie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs