KADA JE ITALIJANKA IZGOVORILA OVE REČI, DUŠAN VLAHOVIĆ JE "PAO" KAO POKOŠEN: "On je čvrst i istrajan, jer je Srbin"

Nova devojka Dušana Vlahovića je u svojoj domovini dobila nadimak "italijanska Megan Foks".

Vip priča
Autor:
KADA JE ITALIJANKA IZGOVORILA OVE REČI, DUŠAN VLAHOVIĆ JE "PAO" KAO POKOŠEN: "On je čvrst i istrajan, jer je Srbin"
Nova devojka Dušana Vlahovića, Foto: Printscreen Instagram / vlahovicdusan

Kako pišu strani mediji naš proslavljeni fudbaler Dušan Vlahović je pao na čari atraktivne manekenke Karoline. Prelepa manekenka je bivša Miss Italije a pred modelinga se bavi i novinarstvom. Povremeno radi i kao reporter na fudbalskim utakmicama.

Carolina Stramare, Karolina Stramare
foto: Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Obzirom na činjenicu da je samo jedan dan razmaka između njihovih datuma rođenja spekuliše se da su zajedno i proslavili rođendane. Upravo tako su i započele priče o njihovoj vezi 2022. godine.

Dušan je 28. januara napunio 23 godine, a Karolina dan ranije 24 godine.

Svojim intervjuom je praktično potvrdila priče o njihovoj vezi kada je govorila o povredi srpskog napadača koja ga već duže vreme muči:

"Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi", zaključila je Karolina.

Prema nekim procenama ova veza traje oko godinu dana.

Karolina Stramare
foto: Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je postala Miss Italije 2019. godine titulu je posvetila pokojnoj majci koja je izgubila bitku sa rakom. Dušanovu devojku na instagramu prati skoro pola miliona ljudi a ispod svake njene objave pljušte komplimenti na račun njenog fizičkog izgleda. Upečatljiv pogled je prema mnogima njen zaštitni znak.

Karolina Stramare
foto: Alberto Terenghi/Venice20 / Sipa Press / Profimedia

Divljenje njenoj, kako ističu, prirodnoj lepoti, njeni pratioci svakodnevno izražavaju u komentarima.

"Ona je savršenstvo!", "Kompletna lepotica...", samo su neki od komentara na društvenim mrežama za ovu zanosnu italijanku.

Karolina Stramare
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Na pitanja o ljubavnom životu izbegava da daje odgovor i preko sedam godina nije ni pisala ni objavljivala na društvenim mrežama ništa na tu temu. Smatra da su to stvari koje treba da se sačuvaju od zlobe drugih, tako da se na taj način čuva od rizika. Ipak priznala je za jedan intervju da kad istinski voli onda se i prepusti jakim emocijama i daje svoje srce na dlanu i kako kaže nikada se nije pokajala zbog toga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs