"PRIŠLA SAM BOGDANI I REKLA JOJ - IMAM BRATA, ON JE LUD I MORA DA SE SMIRI": Ljubavna priča VELJKA RAŽNATOVIĆA je ŠOK

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana čekaju treće dete, a srećni par je saopštio da je i ovaj put u pitanju dečak

Ljubav
Autor:
"PRIŠLA SAM BOGDANI I REKLA JOJ - IMAM BRATA, ON JE LUD I MORA DA SE SMIRI": Ljubavna priča VELJKA RAŽNATOVIĆA je ŠOK
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović objavio je srećne vesti, kako je njegova supruga Bogdana ponovo truda, te da i ovaj put par očekuje sina.

Par već ima dva sina: Željka i Krstana, kojeg su dobili pre godinu dana. Veljko je svom prvom sinu dao ime Željko po dedi i njegovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a mladi bračni par je za drugog naslednika izabrao neobično ime Krstan.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

"Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije. Hvala dragom Bogu. Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa, ali sa snagom se rodiš ili ne, to je prosto tako. Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još bolje za nas."

Veljko i Bogdana su počeli da se zabavljaju 2017. godine. Mlada košarkašica iz Titela, potiče iz skromne porodice koja se bavi uzgojem pilića, a nakon venčanja par se skrasio na njenom porodičnom imanju u Titelu.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Kako se pisalo, na tome što je pronašao ženu svog života Veljko može da zahvali svojoj sestri Anastasiji Ražnatović. Naime, Cecina ćerka pričala je da je Bogdanu upoznala na Kopaoniku i da je odmah shvatila da pred njom stoji devojka koja će osvojiti njenog brata Veljka.

"Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla", ispričala je jednom Anastasija.

Bogdana Rodić
foto: Kurir/ Sonja Spasić

Bogdana je bila iznenađena, ali Veljko je doživeo još veće iznenađenje kada je video da ona nije odmah "potrčala" za njim.

"Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i od tada se nisu razdvojili," otkrila je Anastasija.

Ceca Ražnatović, Ceca, Anastasija Ražnatović, Veljko Ražnatović
foto: Kurir / Marina Lopičić

Par se venčao 2019. godine, u novembru, a sina Željka, koji je dobio ime po Veljkovom pokojnom ocu, dobili su u junu sledeće godine. Prošle godine im se rodio drugi sin Krstan, a Veljko je istakao kako ga je Bogdana učinila boljim čovekom.

"Ja smatram da sam i bolji čovek i bolja osoba od kada sam našao tu ženu", rekao je on jednom prilikom za Kurir. "Otkad sam upoznao Bogdanu, promenio mi se mentalni sklop. Sazreo sam."

Veljko Ražnatović
foto: Instagram / Arktigar
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs