NEGUJU ODNOS

VELJKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO TAJNU SKLADNOG BRAKA SA BOGDANOM: Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu OVIM!


Veljko i Bogdana Ražnatović važe za primer para koji je u skladnom braku i koji ne niže skandale, već između njih vlada bezuslovna ljubav.

Ljubav i zavođenje
Autor:
VELJKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO TAJNU SKLADNOG BRAKA SA BOGDANOM: Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu OVIM!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana svaki slobodan trenutak koriste kako bi se što više zbližavali, te se mnogi pitaju da li imaju nek utajnu skladnog odnosa.

Bogdana Veljka prati na njegovim bokserskim mečevima, a Veljko svoje slobodno vreme, posvećuje upravo njoj i sinu Željku.

Nedavno su obilazili manastire po Srbiji, te su se nedavno fotografisali ispred manastira Mileševe.

Sa verom u Boga i sa ljubavlju jedno prema drugom, par je pokazao koliko se zapravo poštuju i veruju u instituciju i blagoslov braka, te im je njihova zajednica svetinja.

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs