BRANISLAV ĐURĐEVIĆ

BOJANA RAJIĆ DANAS ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI, SREĆU JE PRONAŠLA KRAJ NJEGA: Ko je suprug bivše mankenke? (FOTO)

Bivša manekenka je nakon burnog razvoda od golmana Vladimira Stojkovića, sreću pronašla kraj Branislava Đurđevića sa kojim uživa u skladnom braku

Celebrities
11:51h Autor:
BOJANA RAJIĆ DANAS ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI, SREĆU JE PRONAŠLA KRAJ NJEGA: Ko je suprug bivše mankenke? (FOTO)
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Muž Bojane Rajić, Branislav Đurđević, godinama se trudi da svoj porodični život sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, njegovu atraktivnu suprugu, stilistkinju i kolumnistkinju prati stotinak hiljada ljudi, kojima nije moglo da promakne, koliko je ljubav među partnerima skladna i jaka.

Pa ipak, bez obzira na brojne fotografije, na kojima se jasno vidi da Bojana i Bane uživaju u skladnom odnosu, javnost se veoma interesuje za život supruga Bojane Rajić.

Branislav Đurđević izuzetno je inteligentan i uspešan poslovni čovek, koji je Bojanu osvojio svojom stabilnošću i upornošću.

Naime, njihova ljubavna priča je od početka je bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, bila je svakodnevna tema domaćih medija.

Komentari su bili svakodnevni i nimalo blagonakloni, pa ipak, ljubav je pobedila sve, a Bojana i Bane venčali su se na intimnoj ceremoniji u dvorištu luksuzne vile, u kojoj i danas žive.

Bane koji je dugo godina bio direktor finansija Elektomreža Srbije veoma je uspešan poslovni čovek, koji svojoj porodici obezbeđuje sve što im je za život neophodno. Sa Bojanom ima šestogodišnjeg sina Vukašina, a nekadašnju manekenku posebno je osvojio ljubavlju, kojom obasipa i Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

Iako o svom braku retko govori, jednom prilikom Bojana je otkrila čime ju je to Branislav osvojio:

- Izvanredan je i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je davno izumrla. Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju, uz njega se osećam kao prava žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio "harambašu" - rekla je ona za magazin "Hello!".

Uz svog supruga, koga, sudeći po "Instagram" objavama, nekadašnja manekenka obožava, danas i Bojana živi miran i povučen život, a u javnosti se sve ređe pojavljuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs