Zvezda

TEODORA ĐURIĆ, SRPKINJA ZA KOJOM JE POLUDEO HOLIVUD: Govori 5 jezika, bavi se borilačkim veštinama, glumi! (FOTO)

Daleko od skandala ona polako, ali sigurno gradi put ka vrhu

Celebrities
20:58h Autor:
TEODORA ĐURIĆ, SRPKINJA ZA KOJOM JE POLUDEO HOLIVUD: Govori 5 jezika, bavi se borilačkim veštinama, glumi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Teodora Đurić je mlada glumica poreklom iz Srbije, odrasla u Nemačkoj. Ovih dana ona žari i pali Holivudom i zato danas svi samo o njoj pričaju! Ova mlada glumica, svoj put ka vrhu gradi u tišini.

Poslednjih dana, Teodora je fotografisana u Los Anđelesu dok je vežbala, ali i dok se vozila u oldtajmeru jedne od najbližih prijateljica, takođe glumice, Zite Vas.

Teodora Đurić je glumica srpsko-nemačkog porekla. Roditelji su joj Srbi koji su se preselili u Dizeldorf, gde je Teodora i rođena.

Teodora Đurić
foto: Profimedia

Njen izbor bili su modni dizajn i menadžment, a tokom studija u Hamburgu ušla je u svet glume. Debitovala je u filmu "Frankfurt Coincidences", dobivši glavnu ulogu, a ostvarenje je predstavljeno na filmskom festivalu u Minhenu. Film je pobrao brojne nagrade.

Pored toga, Teodora se bavila i baletom, a svirala je i klavir. Uz to, govori i engleski, francuski, nemački, italijanski i ruski jezik, što joj je, bez sumnje, otvorilo mnoga vrata u karijeri.

Nakon diplomiranja, radila je kao dizajnerka u Parizu, u studiju Đambatista Valija, međutim nakon toga shvatila je da je više zainteresovana za glumu i manekenstvo.

Teodora Đurić
foto: Profimedia

Usledile su uloge u brojnim ostvarenjima, kao što su PayDirt, Männerhort, Ebenda, One Hit Wonder. Glumila je i u seriji "Polizeiruf 110", ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima.

Međutim, to nije sve. Lepa Teodora sarađivala je sa najvećim svetskim brendovima poput Diora, Pacco Rabanne, a krasila je i naslovnice svetskih magazina. Jedan pogled na njen Instagram profil i bukvalno ćete se zapitati, zašto se o ovoj devojci ne piše više?!

Danas, lepa glumica i model živi u Los Anđelesu a jedna od najbližih prijateljica joj je Zita Vas (31).

Zita je na Instagramu svojevremeno podelila da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

"Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira Krav Magu", napisala je Zita svojevremeno, dodajući da joj je Teodora uzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs