vodi računa o izgledu

TAJNA VITKE LINIJE GLUMICE KRISTEN BEL (40): Dovoljno mi je 30 minuta dnevno da uradim OVO! (FOTO, VIDEO)

Slavna glumica otkrila kako joj polazi za rukom da u četrdesetoj ima besprekornu figuru

Lepi & Zdravi
10:52h Autor:
TAJNA VITKE LINIJE GLUMICE KRISTEN BEL (40): Dovoljno mi je 30 minuta dnevno da uradim OVO! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Kristen Bel najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji i filmu "Veronika Mars" u četrdesetoj godini izgleda sjajno, a sada je otkrila tajnu svoje vitke linije.

Zvezda animiranog filma "Frozen" vežba u teretani, ali kaže dovoljno joj je 30 minuta dnevno.

"Uglavnom trčim ili dižem tegove barem 30 minuta. Ako ne radim to, onda odradim krosfit trening ", kaže za magazin Shape.

Kada nije u formi za vežbanje, onda odradi lakši kratki trening.

"Ako nemam energije, ne radim intenzivniji trening što znači da se ne znojim. Umesto toga, meditiram 10 minutaili se istežem", objašnjava glumica.

Kristne Bel priznaje da je velika ljubiteljka kratkih, ali efikasnih treninga koje može odraditi kad god i gde god može.

"Na poslu, dok čitam scenario za sledeću ulogu, radim vežbe za triceps na stolici. Kada idem u šetnju s decom, dok se oni igraju, napravim iskorak", rekla je još 2017. godine.

Kada je u pitanju ishrana, glumica je više za umerenost nego odricanje od obroka. Ne odriče se ugljenih hidrata, dok za doručak jede pecivo i krem sir.

"Moram da unosim ugljene hidrate, jer moram zapamtiti 11 stranica dijaloga, a to ne mogu ako jedem samo spanać i piletinu. Mislim da sa svesnom ishranom mogu dobiti sve blagodati, a takođe održavati zdravu i stabilnu prehranu", objasnila je za Women's Health.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs